2777
2789
عنوان

بنظرم زندگی رو کسی برده که

142 بازدید | 5 پست

ارزش و قدر خودشو بدونه و عاشق خودش باشه

تا تو این دنیا هست از هرچیزی که داره استفاده کنه و حسرت نداشته هاش رو نخوره روی خودش کار کنه و شکست هارو واقعا شکست حساب نکنه اینا همع تجربس و ماهم همع اولین تحربمونه

خودم بابت ازدواج نکردن چقد غصه خوردم و حسرت حالا میبینم چقد الکی الکی فقط شب و روز خودمو تلخ کردم بابت یه تصور غلط

هنوزم مجردم اما با تجربه ای که از رابطع داشتم فهمیدم ازدواج هم خیلیییی با تصورم فرق داشته و اون جور که فکر میکردم نیازامو براوردع نمیکنه

منم کاملا موافقم

اینکه بتونی در هر شرایطی شاد باشی برد کردی

من چن سال بخاطر به آدم سمی افسرده شده بودم ولی بعداً با دارو و درمان خیلی بهتر شدم (البته تلاش خودم بود بیشتر) و همزمان برای یه هدف تلاش کردم و شادی عمیقی تجربه کردم که هنوز باهامه

شادی همون چیزیه که بخاطرش خلق شدیم

آمدم تا به تو آویزم لیک دیدم که تو آن شاخه ی بی برگی لیک دیدم که تو بر چهره ی امیدم خنده ی مرگی

تو حرف بله ولی تو عمل یه مشت ادمیم با کلی تروما ،زخم،نرسیدن،حسرت، تربیت ناکامل،تغییر هورمون،و...

سخت نگیرین نمیشه کامل بود هرچقدم بگی بگی بااااز سر شکست عشقی بار هزارمتم باشه تیر میشه میره تو قلبت میگی یعنی انقد نخواستنی بودم یا حالا هرچی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.