2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اشکال نداره دیگه بخواب وقت اذان پاشو نماز بخونی دوباره بخواب تا نزدیک افطار

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من هیچ وقت سحر نمیخورمicon

اتفاقا هر وقت میخورم تو طول روز گشنه ترم

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

آخه ی عزیزم💔

چند تا آلارام بذار یه فاصله ۵ دقیقه ای آلارام آخری صداش بلند باشه که پاشی خود من همین کار و میکنم امروزم با آلارم سوم بیدار شدم.🫠

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

منم گاهی بدون سحری میگیرم خیلی راحت ترم😂

icon

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

بیچاره خانواده منم خواب موندن

مامانم انقدر ذوق داشت اولین سحریرو😂

من پاشدم درس بخونم دیدم هفت پادشاهو خوابن

من زاده ی ماهم🌚با همه مهربانم🤍خوشگل و ناز و پرنور🌙سرد و کمی پرغرور☄️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز