2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم تلفظ درستش فیشال هست و اینکه معادل فارسیش میشه پاکسازی،بسته به نوع پوستت خود اون شخص بهت میگه که چه کاری مناسب پوستته؛فقط پیشنهاد میکنم جای خوب برو پیش کسی که تخصصش رو داره اگه ازش مطمئن نیستی کلا نری بهتره

عزیزم تلفظ درستش فیشال هست و اینکه معادل فارسیش میشه پاکسازی،بسته به نوع پوستت خود اون شخص بهت میگه ...

جاشو ک سراغ ندارم بعدم طرف بخاطر اینکه پول بیشتر بگیره یچیزی معرفی میکنه دلش ک بحال پوستت نمیسوزت

فقط همین دوتا برا پوست هست؟هرکدوم کاملتره بهتره دیگ

نه کلی کار هس برا پوست

مزونیدلینگ و تزریق جوانساز من بیشتر نتیجشودیدم پزشک باید انجام بده

کاربر قدیمی نی نی سایت هستم! 🌿🥹

جاشو ک سراغ ندارم بعدم طرف بخاطر اینکه پول بیشتر بگیره یچیزی معرفی میکنه دلش ک بحال پوستت نمیسوزت

اگه جای خوب و پیش آدم معتبر بری اصلا اینجوری نیست

کاملا باتوجه به پوستت بهت میگه چه درمانی برات مناسبه

اگه هم قصد داری پیش این آرایشگاه هایی بری که ی نفر همه ی کارا رو انجام میده بنظرم نرو چون اینا تخصصی ندارن بدتر پوستت رو خراب میکنن

نه کلی کار هس برا پوستمزونیدلینگ و تزریق جوانساز من بیشتر نتیجشودیدم پزشک باید انجام بده

گلم من پوستم خوبه فقط یکم رو لپ هام لک های کوچیک افتاده چی برم ک اینارو از بین ببره ؟ خیلی نیستا ولی تو مخمه

گلم من پوستم خوبه فقط یکم رو لپ هام لک های کوچیک افتاده چی برم ک اینارو از بین ببره ؟ خیلی نیستا ولی ...

اگه واقعا کمه کرم ضدلک و لایه بردار بخر از داروخونه کار تهاجمی انجام نده از اول

کاربر قدیمی نی نی سایت هستم! 🌿🥹