2777
2789
عنوان

الان فهمیدم بهم خیانت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3772 بازدید | 261 پست
بچه ها ادم از لحظه های زندگی که خبر نداره الان من زندگیم خوبه نرفتم هنوز سر خونه زندگیم نمیدونم ک فر ...

نصیحت من ب تو اینه ک سر کوچیک ترین چیز ها واکنش های بزرگ داشته باش از اولش

من همیشه کوتاه اومدم ک مثلا بسازم زندگیم بهم نخوره اخرشم این شد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خیییلی دارم خود خوری میکنم واقعا خر شدیم واقعا انگار زبونمون بستن من سرکوفتای خواهر برادرام ودرم ...

حق دارن مال من بفهمن خونمو میریزن😭😔

خواهر برادر ندارم اما بابام میکشه عموممم بدتر 😭😭😭

شات و عکس میگرفتی از پیام هاش مدرک جمع میکردی چون موندن نداره و بخشش بدون اقدام با مردخیانتکار

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
الان میخای چیکار کنی باهاش حرف میزنی؟؟

نه گفتم باید مهریه برگردونی اونم گف مگه خواب ببینی الان دیگه بلاتکلیفیم تا ببینم چی میشه اون از خداشه حق طلاقم داده بهم میگف بر ثبت کن گفتم بیا تعهد بچت بده اول اگه اینجا چیزیش بشه گوهی نخوری گف میام هنوز ک هنوز نیومده گفتم باید بچتم ببری تو بیمارستان 🥹😭

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
حق دارن مال من بفهمن خونمو میریزن😭😔 خواهر برادر ندارم اما بابام میکشه عموممم بدتر 😭😭😭

شما که صفحه اول گفتی بابا ندارم

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راحت بگیر تا راحت بگذره😁
کجا برم ؟ خیابون؟

اقدام کن دارو ندارش بگیر لیاقت شما نیست تو خیابان

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
حق دارن مال من بفهمن خونمو میریزن😭😔 خواهر برادر ندارم اما بابام میکشه عموممم بدتر 😭😭😭

میفهممت البته من داداشای بزرگم نمیدونن اگه بفهمن خون بپا میشه عین چی میترسم 🥹🥹🥹

بنظرت. میشه شکایت کرد بگیم اجباری بوده

من تو محضر جلو دوربین گفتم هیچ اجباری نیس عادی رفتار کردم ابرا کردم نمیشه وس گرف انگار

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
شما که صفحه اول گفتی بابا ندارم

بعد گفتم چرا بابا ندارم ( نداشتن فقط مردن نیست ک بعضی نبودنا با مردن فرق نداره ) بابام جدا شدن ازدواج مجدد کرده سر زندگی خودشه ازش خبری ندارم اونم از من خبری نداره حتی مامان واقعیمم همیطور با مامان بزرگ پدری زندگی کردم. ک اونام چندماهیه رفتن خارج پیس عمه ام