2777
2789

اعتکاد به نفسشو ندارم مستقیم بهش بگم میخام برای خودم یه ساعت امگا بخر ۳۸۰میلیون ستشم برای اون بخرم برای منو پولشو بابام میده ولی برای اثن مجبورم یه مقدار طلا بلا استفاده دارم بفروشم بخرم با پیک بفرستم محل کارش شماره امم براش بنویسم بنظرتون قبول میکنه

نمیدونم چیکار کنم دلشو بدست بیارم واقعا من برای حال دل خودم حاظرم همه زندگیمو بدم تا شاد باشم هیچی ام منو تو این دنیا شاد نمیکنه جز باون بودن پس ارزششو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واسه شوهرمون انقد هزینه نکردیم واسه کراش!!؟ اومدیمو ساعتو گرفتو گفت بای بای این کارا چیه زبون داری برو حرف بزن باهاش توکه میگی همه کار واسه دلت میکنی

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...

شوخی میکنی یا سرکاریم!!!؟؟؟؟؟؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

واسه شوهرمون انقد هزینه نکردیم واسه کراش!!؟ اومدیمو ساعتو گرفتو گفت بای بای این کارا چیه زبون داری ...

فدای سرش قابلشو نداره اینقدی دوسش دارم که برام مهم نباشه ولی نمیتونن باهاش مستقیم حرف بزنم