2777
2789

ازم خوشش میومد

ببین هرجا میرفتم یهو جلوم سبز میشد

از پاساژ درمیومدم میگفت بیا ببرمت خونه اتون

یه بارم یادمه از کتابخونه دراومدم گفت عهههه عزیزم توام اینجاییی؟

گفتم آره( اصلا نگاشم نمیکردم)

میگفتم بیا بیا سوار شو ببرمت خونتون

گفتم نمیام

تا سر ایستگاه باهام اومد یه ربع از رو نرفت تا آخرش سوار اتوبوس شدم که رفت

یه بارم از در مغازه باباش رد شدم دیدم یکی صدام میزنه

برگشتم دیدم با کلی چیپس و لواشک و پاستیل وایستاده میگه بیا اینا برا تو

جوابشو ندادم هی صدام میزد

خیلی رو مخم بود

خداروشکر مدتیه دست از سرم برداشته

واقعا عصبیم میکرد

شماام داشتین چنین کسانی رو تو زندگیتون؟

معنی نام کاربریم: هنوزهم دوستت دارم💖🫂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو شرکت یه همکاری داشتم خیلی پیگیرم بود حالا مثل مال شما نه یه مدل دیگه، هر کاری داشتم میرفت سریع برام انجام میداد، مثلا می خواستم برم کپی بگیرم میگفت بده من بگیرم در حالی که سابقه اش بیشتر از من بود و ...

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
تو شرکت یه همکاری داشتم خیلی پیگیرم بود حالا مثل مال شما نه یه مدل دیگه، هر کاری داشتم میرفت سریع بر ...

شما اینجوری بدتون نمیومد؟

من بدم میومد

تنفر داشتم نسبت بهش

نه والا آخه عر وقت میرم بیرون به کسی نگاه نمیکنم خیلی جدی ام مامانم میگه با مردم قهری اینجوری قیافه ...

منم دقیقا اینجوریم

ولی شانس ندارم آدمای آویزون میان سمتم😂

شما اینجوری بدتون نمیومد؟من بدم میومدتنفر داشتم نسبت بهش

اصلا دوست نداشتم بهش نگاه کنم، انگار همش زیر ذره بین بودم، مثلا یه بار تو جمع چندتا از همکارا یه چیزی عادی از پسرخاله ام گفتم رفته بود به یه همکار دیگه گفته بود : ممکنه به پسرخاله اش علاقه مند باشه !!

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)