2821
2789

سفید مات

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مات بهتر از براق میشه؟

من بیشتر میپسندم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

میخوام ب دوستم بدم طراحی کنه.نمیخوام خیلی هزینه ش زیاد بشه

از این مدلا سفارش بده که بیشتر کشو میخوره. کاربردش بیشتره ولی فک کنم گرونتر دربیاد!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از این مدلا سفارش بده که بیشتر کشو میخوره. کاربردش بیشتره ولی فک کنم گرونتر دربیاد!

منم نظرم روی مات هست.اتفاقا کشو زیاد داشته باشه دوست دارم.اما هزینه ش هم مهمه.چون فکر کنم بالای ۱۵۰ تومن بشه

منم نظرم روی مات هست.اتفاقا کشو زیاد داشته باشه دوست دارم.اما هزینه ش هم مهمه.چون فکر کنم بالای ۱۵۰ ...

دقیقا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم براتون صلوات میفرستم حستون میگه من کی چند ماه دیگه حامله میشم چندتا بچه و جنسیت به دنیا میارم اسمم فرشته هست اجرتون با خدا گفتن خودتون هم حس ششمی هستین لطفا جواب بدین دیدم حس ششم هستین

سلام عزیزم براتون صلوات میفرستم حستون میگه من کی چند ماه دیگه حامله میشم چندتا بچه و جنسیت به دنیا م ...

سلام سال. جدید برات ساله خوبیه.شاید یه پسر صالح خدا بهت بده و همون پشتیبان تو میشه

سلام سال. جدید برات ساله خوبیه.شاید یه پسر صالح خدا بهت بده و همون پشتیبان تو میشه

بنظرت ما کی خونه میخریم صاحب خونه خودمون بشیم چه زمانی رو برامون حس میکنی مهربونم😍😍😍😍 و کلا حس میکنی چندتا بچه به دنیا میارم به جز پسر که گفتی دیگه چندتا بچه دیگه به دنیا میارم

بنظرت ما کی خونه میخریم صاحب خونه خودمون بشیم چه زمانی رو برامون حس میکنی مهربونم😍😍😍😍 و کلا حس م ...

یکم صبر کنی صاحب خونه میشی.خیلی طول نمیکشه.بچه ب نظرم ۳ یا ۴ تا میاری.سریع حامله میشی. عزیزدلم