2777
2789

خانوما من چند سال قبل حدود شش ماه یه جا کارکردم و بیمه م رد شده...بعد اون دیگه ادامه ندادم...حالا میخوام باز برم سر اون کارو  ادامه بدمش بیمه رو و بعدش بیمه ی بیکاری بگیرم....بهش نیاز دارم.... حالا میشه اینکارو بکنم؟؟؟ چند وقت باید بیمه رو ادامه بدم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید یک سال دایم یه جا کار کنی و اونم در صورت تایید کارفرما میتونی بیمه بیکاری بگیری

سوالم اینه حالا که دایم نیست....شش ماه بوده...بخوام شش ماه دیگه ادامه بدم..میشه؟

فکر کنم بشه ضمن اینکه شرایط بیمه بیکاری به این راحتیا نیستا

بله میدونم صاحبکارم کلا آدم نسازی بود و هیچکی پیشش دووم نمیاورد.‌‌خودش بیردن میکرد و میگفت برید شکایت کنید ازم😞😞😞😞😞الان باز نیروی کار میخواد میخواستم برم شش ماه دیگه پیشش کار کنم و بعدش اگه بیرون کرد دوباره، شکایت کنم ازش

عجب ادمیه     شنیدم میگن اگر خودشون بیرون کنن که نیروی کار لازم نداریم میشه پیگیری کرد و ب ...

بله خودش بیرون میکنه‌‌... فقط فازش برام نامعلومه که چرا بیمه میکنه؟؟؟

نه بابااااا....وظیفه..‌.انقدرررر میشناسم تو این صنف که نیروهاشونو بدون بیمه به کار میگیرن....اونام ا ...

اخه ساده ترین و پیش پا افتاده ترین حق نیرو بیمه ست
ولی مناسفانه خیلی از کارفرماها شونه خالس میکنن

اخه ساده ترین و پیش پا افتاده ترین حق نیرو بیمه ست ولی مناسفانه خیلی از کارفرماها شونه خالس میکنن

متاسفانه خانوما تو ایران مفت ترینننننن نیروی کار محسوب میشن....بخدا باور نمیکنی توی دفتر پیشخوان از ۸ صبح تا ۷ بعدازظهر دو شیفت با ماهی ۱۵۰‌هزار تومان بدون بیمه کار میکنن