2777
2789
عنوان

خانم وکیلا قانون تسهیل

115 بازدید | 29 پست

کی برداشته میشه ؟نمیشه هر بیسوادی از راه رسید وکیل بشه که یکی از فامیلامون اصلا درس نخونده افتخارمیکنه که هیچی نخوندم وکیل شدم خیلی ناراحتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینا نمیتونن رای بگیرن دفتر بزنن خودبخود حذف میشن موکل متوجه سواد طرف میشه ی زمانی وکلا چقدر ابهت داشتن

بخدا من خواهرام کمترین درصدشون ۸۰ بود الان اینا با ددصهای منفی میخوان چی بشن من نمیدونم

واقعا گند زده شده به نهاد وکالت متنفرم از اون نقدعلی عین بوزینه میمونه

منم میخواستم وکیل بشم الان هرخونه ای صد تا وکیل بیسواد داره وکالت شغل مقدسیه باید سهم کسی بشه که واقعا سواد داره و درس خونده

چرت و پرت کمتر بگو

غیرممکنه نخونی قبول بشی

امسال فقط ده درصد از شرکت کننده ها قبول شدن

جای اینک از حسادت بترکی بخاطر موفقیت بقیه

برو خودتم برای زندگیت تلاش کن

غیر ممکنه چشم دیدن موفقیت بقیه رو نداشته باشی و خودت در چیزی موفق شی حسود بد بخت

من نشنیدم مگه دفتر زدن رای میخواد؟

ن میگم فردا روز وقتی نتونن دفتر بزنن یا برا موکل رای بگیرن حذف میشن همینم نیست ک بگی وکیل شدم و خلاص

واقعا افراد باسوادی مثل دکتر کشاورز کاتوزیان رو ببین ادم گیف میکنه

چرت و پرت کمتر بگو غیرممکنه نخونی قبول بشی امسال فقط ده درصد از شرکت کننده ها قبول شدن جای اینک از ...

عزیزم وکالت الکی نیست یه جزوه مدنی فقط ۲۰۰۰ صفخه هست این فقط جزوه هست نه کتاب این خانم ۱۰ سال تو دفتر وکالت کار کرده گفت با اطلاعات عمومی سوال هارو جواب داده کتاب نخونده

منم یکی رو میشناسم خداشاهده امسال با درصد ۶ قبول شده بالاترین درصدش ۳۰ بود میگفت خداروشکر درصدهاام ب ...

من حاظرم قانون تسهیل برداشته بشه ماها که تلاش میکنم فقط به وکالت برسیم