ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه پاسور احساسی میخواین تعداد حروف اسم اون شخص و بین چپ و راست یکی رو انتخاب کنید
ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅
به لطف و عنایت خداوند و با همت بلند به آرزوی دیرین خودتان خواهید رسید غرور را کنار بگذارید و پیشنهاد خودتان راعنوان کنید در کارتان مشورت نماید وامیدتان را از دست ندهید تکیه بر ظواهر ننمایید دست به دعا بردارید با توکل به حق هر کار غیر ممکن ممکن میشود