2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوریه به منم بگین🥺

مثل بدنیا اومدن بچه بعد۹ماه!مثل بوی نم خاک بعد بارون!مثل روشنی بعد هر شبی! صبر کن چیزای زیبا و قشنگ زمان میبرن صبر کن!برا هیچی عجله نکن چیزای قشنگ زمان میبرن🙃🩵💫

من شنیدم سه شنبه ها خوب جواب میده پخش کنی

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

چجوریه به منم بگین🥺

در شب اول ماه رمضان نیت کرده و یک بار آیه الکرسی را میخوانید، سپس سه بار صلوات میفرستید و پنج دانه نمک نذر میکنید.

تا پایان ماه رمضان، اگر حاجتتان برآورده شد، نمکها را پخش کنید. این عمل بسیار مؤثر است و تا به حال هیچکس از این نذر بیپاسخ نمانده است

چه نذريه

در شب اول ماه رمضان نیت کرده و یک بار آیه الکرسی را میخوانید، سپس سه بار صلوات میفرستید و پنج دانه نمک نذر میکنید.

تا پایان ماه رمضان، اگر حاجتتان برآورده شد، نمکها را پخش کنید. این عمل بسیار مؤثر است و تا به حال هیچکس از این نذر بیپاسخ نمانده است

چجودیه؟

من شنیدم سه شنبه ها خوب جواب میده پخش کنی

اوهوم میخاستم ببینم دیشب باید انجام میدادم یا امشب

بعد پنج بسته ی کامل بهتره یا ازون بسته کوچیکا ت پلاستیک خودم درست کنم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز