2777
2789

من خودم داشتم ولی خب سنم کم بود درکی ازش نداشتم که چیه حتی درداشم یادم نمیاد ولی میدونم که امیدی به زنده بودنم نبود همون که دوسال داشتمش و هیچیم نبودم برا دکترا خیلی عجیب بود

ولی درکمال ناباوری زیر اون همه عمل سخت و بدن ضعیف و بی جون دووم اوردم من بخاطر سرطان باعث شده بود یه بیماری دیگم بگیرم

خداخواست و موندم

ولی خب هنوزم بدنم خیلی ضعیفه سیستم ایمنیم ضعیفه

عموم سرطان معده داشت و فوت شد

خالم سرطان معده داشت و فوت شد

پدربزرگم سرطان ریه داشت ولی تازه تازه فهمیده بودن اصلا خودش نمیدونست ۱ماه بود که فهمیده بودن ولی خب سکته کردن و فوت شد

پدربزرگ پدریمم سرطان روده داشت و فوت شد

الان فهمیدیم

یکی دیگه از اعضای درجه یک خانوادم مبتلاست به سرطان روده😭و اونم بدخیم هیچ علائمی نداشت هیچی

سنش بالاست مریضه بدنش ضعیفه

خیلی نگرانشم خیلی نمیدونه نمیدونم اگر بفهمه چه حالی میشه نکنه روحیشو ببازه

جدیدا زیاد بهش سرمیزنیم چقد خوشحاله میگه میخنده امید به زندگیش عالیه امروز میگفت بریم مبل بخریم مبلارو عوض کنیم

ولی اونطوری دکترا گفتن دیگه هیچ امیدی ندارم

نمیدونم قراره چی بشه اصلا شیمی درمانی میشه اصلا بدنش جون شیمی درمانی.داره

اینگار هیچی نمیدونم اینگار هیچ تجربه ای ندارم

کسیو داشتین سرطان روده داشته باشه؟ چیشد روندش چطوری بود عملش کردن از رودش برداشتن یا دووم نیاورد

💍♥️

اره من

کلیم سرطانی داریم اکثرشون فوت شدن

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما از ما سرطان معده بود

ولی میتونم بگم از شیمی درمانی زیاد نتیجه ندیدیم

شیمی درمانی تا ی جایییی خوبه ب بعدش ن قبول ندارم اصلا

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

اما از ما سرطان معده بود ولی میتونم بگم از شیمی درمانی زیاد نتیجه ندیدیم شیمی درمانی تا ی جایییی خوب ...

سرطان معده هرچی دیدم فوت شدن چون بدترین جاست درمانی نداره

اره شیمی درمانی ادم رو نابود میکنه فقط

💍♥️

امیدوارم هرچه زودتر سلامتیشون رو به دست بیارنخودشون میدونن؟

آره بابا خودش بهمون گفت وقتی باید شیمی درمانی رو شروع میکرد دیگه نمیتونست تنهایی بره به شوهرم گفت.دیگه الانم خونه قرنطینه اس همه کاراش با شوهر منه

آره بابا خودش بهمون گفت وقتی باید شیمی درمانی رو شروع میکرد دیگه نمیتونست تنهایی بره به شوهرم گفت.دی ...

ما هنوز نگفتیم فکر کرده زخم معده داره اصلا نمیدونه سرطان رودست و هنوز کاری نکردیم باید جواب ازمایشاش باز بیاد که ببریم برا درمان ولی ازمایش و نمونه برداری اولیش که گفتن بدخیمه و شرایطش خیلی بده

خودش تحصیل کردست و سواد داره اخرش میفهمه باز از ادمایه سواد دار اصلا نمیشه چیزیو قایم کرد

💍♥️

همسر سابقم سرطان خون داشتن

طلاق گرفتین که میگین سابق یا خدایی نکرده فوت شدن؟

من خودمم سرطان خون داشتم

کلا دیگه میترسم بچه بیارم میترم از این ژنتیک که هممون سرطان داریم😭

💍♥️

طلاق گرفتین که میگین سابق یا خدایی نکرده فوت شدن؟من خودمم سرطان خون داشتمکلا دیگه میترسم بچه بیارم م ...

فوت شدن. اما نه با مریضیش

تصادف کردن.

ازمایش ژنتیک میگیرن برای اونایی که میخوان بچه بیارن هزینه اشبالاس ولی نشون میده امکانش هست که بچه به بیماری مبتلا بشه یانه

چند درصد چندین نوع بیماری رو نشون میده

ما هنوز نگفتیم فکر کرده زخم معده داره اصلا نمیدونه سرطان رودست و هنوز کاری نکردیم باید جواب ازمایشاش ...

خدا خودش بهمون رحم کنه

بابای منم خودش همه کاراشو کرد آخر مجبور شد به مامانم و شوهرم بگه چون داداش ندارم باید شوهرم کاراشو انجام بده

من که هنوز تو شوکم دارم داغون میشم.از طرفی هم باردارم نزدیک زایمانمه دیگه هیچ ذوق و شوقی برام نمونده کارم شب و روز گریه اس

یه بنده خدایی تو بچگی معده ش درد میکرد

مامانش یه استامینوفن ساده میداد خوب میشد

با همونم آروم میشد

بعد ۱۷ سال تصادف کرد تو بیمارستان فهمید اون معده درد بچگیش سرطان بوده

۵ ماه بعد فوت کرد از بس استرس داشت

می خوام بگم امیدواری و ناامیدی خیلی تاثیر داره تو درمان سرطان

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

خدا خودش بهمون رحم کنهبابای منم خودش همه کاراشو کرد آخر مجبور شد به مامانم و شوهرم بگه چون داداش ندا ...

درک میکنم خیلی سخته هم از جنبه روحیش هم جسمیش

خدا خودش کمک کنه بهتون

ما تو کل سرطانیایی که داشتم

فقط من موندم و پسر عموم ما دوتا هردومون سرطان خون داشتیم

زنداییم سرطان سینه داشت اون دیگه ژنیتک مارو نداشت ولی کلا سینشو برداشت خیلی خیلی اذیت شد هنوزم درد میکشه استخون درد شدید داره

💍♥️