2777
2789

خوب نیستم همش اخبار میخونم و خواب دری وری میبینم😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چکار کنم یه سری عادت اخبار خوندن افتاده تو سرماونم همش مینویسه آمریکا فلان کرد بهمان کرد استرسی میشم

گروهش ترک کن

الان بدتر از جنگ دوازده روزه که نیست

اون گذشت اینم میگذره

نترس

ان شاءالله این انقلاب به ظهور متصله

به حرف رهبرمون ایمان داشته باش

پیروزی نهایی با ماست

خدا حواسش بهمون هست

عمر هم که دست خداست

جنگ بشه یا نشه ، وقتی مهلتمون تموم بشه از این دنیا میریم

زندگیتو بکن

اگر هم مضطرب میشی، خبر نخون

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

عزیزم شماهم اگ امکانش داری حتما روزه بگیر

سحری درست کردن سحر بیدار شدن خودش کلی ارامش میده

در مورد اخبارم ک ما نمیتونیم جلو این چنین اتفاقی و بگیریم چ غصه بخوریم چ نخوریم همون ک بخاد پیش میاد پس بهتره بسپاریم دست خدا ک اون بهت از همه هوای ماها ک بنده ی خداییم رو داره

نترس ان شاءالله این انقلاب به ظهور متصله به حرف رهبرمون ایمان داشته باش پیروزی نهایی با ماست خدا حوا ...

دقیقا

من یه روز به خودم گفتن قرار باشه وقت مرگت برسه چه با جنگ چه بی جنگ میمیری دیگه

نه اخبار رو دنبال میکنم نه استرس میدم به خودم

خود خوندن اخبار به طور مداوم خیلی استرس میده

به نظرم فعلا هیچی نمیشه استرس نده به خودتچند ماه هست هر روز میگه فلان میشه و نشده جنگ روانی راه اندا ...

قربونت برم عزیزم آره همش به خودم میگم ولی باز از ذهنم رد میشه که یعنی چی میخواد بشه. واقعا من آدمی هستم که طعمه ی جنگ روانی میشه با اینکه کاری ازم برنمیاد بیخودی خودمو اذیت میکنم 😔😔😔خیلی حس بدیه انقدر حساسم

قربونت برم عزیزم آره همش به خودم میگم ولی باز از ذهنم رد میشه که یعنی چی میخواد بشه. واقعا من آدمی ه ...

لطفا اخبار رو دنبال نکن مخصوصا اخبار بی بی سی و اینترنشنال که بر خلاف ما اخبار رو میگن

زیاد بهش فک نکن

نترس ان شاءالله این انقلاب به ظهور متصله به حرف رهبرمون ایمان داشته باش پیروزی نهایی با ماست خدا حوا ...

قربونت برم عزیزم ان شاءالله اینطور بشه😭🫂همش بهش فکر میکنم اتفاقا آره آقا گفتن که شما کاروزندگیتونو کنید خطر اگه هست ، ابزار مقابله با خطر هم هست. ولی من نمیدونم چرا انقدر پریشونم بدتر از همه وقتی میخوابم کلی خواب چرتو پرت میبینم اونم به طور جداگانه رو ذهنم اثر میذاره

عزیزم شماهم اگ امکانش داری حتما روزه بگیرسحری درست کردن سحر بیدار شدن خودش کلی ارامش میدهدر مورد اخب ...

قربونت برم عزیزم ان شاءالله بتونم بگیرم اصلا جونو قوه ی روزه گرفتن ندارم:( کاش تا موقع سحر حالم بهتر شه

یه مسافرت رفتم با ماشین ۱۲ ساعت تو راه بودم اابته سه روز پیش، بدن درد شدید دارم میترسم روزه بگیرم کلا ازرپا بیفتم😔آره همه این نکاتی که گفتیو به خودم میگم ولی باز تا یه صدا میاد میگم نکنه اون بود💔اصلا من بدبخت طعمه جنگ روانی شدم

لطفا اخبار رو دنبال نکن مخصوصا اخبار بی بی سی و اینترنشنال که بر خلاف ما اخبار رو میگن زیاد بهش فک ن ...

حتما عزیزم الان چندتا کانال تو ایتا هم دارمهمش مبگن فلان شد این تجهیزات اومد همشو پاک میکنم واقعا دیگه همونا که بازم خودی هستن من میخونم باز استرسی میشم💔😔