2777
2789
عنوان

واسه تولد قسمم داده

159 بازدید | 26 پست

پارتنرم قسمم داده برای تولدش چیزی نگیرم میگه منو کفنکنی نخر فلان اخهه من دلم نمیاد چطور براش چیزی نگیرم همیشه اون برام کادو میاره گل میخره کیک میخره بمن میگه فعلا درامدی نداری ازت انتظار ندارم ولنتاین خریدی دیگه چیزی نخر

تولدشم یک هفته بعده

حالا نظرتون چیه واقعا نگیرم؟خوبهمثلا یه کیک بگیرم براش و ببرمش کافه؟اخه دلم میخواست کادو هم بدم🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برامنم مث توعه من ولنتاین نخریدم میخوام تولدشو بخرم میشه تاپیک اخرم راهنماییم کنی درباره همین موضوعه

عزیزم من میخواستم تولدش یه باکس پول دو تومنی با یه کیک بهش بدم خیلی بنظرم ارزشمند و با کلاسه

ولی فعلا میگه برام نخر نمیدونم چیکار کنم😭😂اگه دوست داشتی میتونی توم باکس پول بگیری با یه کیک

عزیزم من میخواستم تولدش یه باکس پول دو تومنی با یه کیک بهش بدم خیلی بنظرم ارزشمند و با کلاسه ولی فعل ...

اخه این پول قبول نمیکنه عزیزم اگه تاپیک اخرمو بخونی متوجه میشی ک چقد انتخاب سخته هیچی نیس ک بگیرم نمیدونم چی خوبه🥲

اگه پولشو داری که بخر اگر نه همون کیک و کافه ولی کافه و کیک هم بدون کادو یجوریه نیست

منم میگم بهشش

میگه منو کفن کنی نمیدونم مرگ من نخر نکن ناراحت میشم🥲😂ایی خدا دلم نمیاد اخه براش چیزی نگیرم