2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقعا؟؟؟اسمس چیه

اره هست من خارج از کشور

ترکیه

کره

کانادا

امریکا

دیدم عمل جراحی هست بُرش میدن از کنار چشم و بالای چشم رو

ایران هم فکر کنم دیدمش هست تو اینستا دنبالش بگرد

تگ کن

جراحی درشت کننده چشم

یا همچین چیزایی

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕

اره هست من خارج از کشورترکیهکره کاناداامریکادیدم عمل جراحی هست بُرش میدن از کنار چشم و بالای چشم روا ...

مرسیی قربونت برم عالیههه

میگم ی سوال دبک دارم عزیزم وقتی میخای برا جلو مو کاشت انجام بدی از پشت سر برمیدارن اون قسمتا دیگ مو در نمیاد؟؟

مرسیی قربونت برم عالیههه میگم ی سوال دبک دارم عزیزم وقتی میخای برا جلو مو کاشت انجام بدی از پشت سر ب ...

فداتشم

چرا عزیزم

با این ریش زنا برمیدارن

حتی اگه مو رو از ریشه هم بکنن باز هم در میاد

فداتشمچرا عزیزمبا این ریش زنا برمیدارن حتی اگه مو رو از ریشه هم بکنن باز هم در میاد

قربونت برممم بخدا اینارم بپرسم دیگ مزاحمت نمیشم

بنظرت راهی اومدخ برا سفید شدن پوست

و اینک پوست صورتم شل شده میشه سفت کنم؟آخه هنوز ۲۳ سالمه از الان بوتاکس اینا خوب نیس برام

قربونت برممم بخدا اینارم بپرسم دیگ مزاحمت نمیشمبنظرت راهی اومدخ برا سفید شدن پوستو اینک پوست صورتم ش ...

برای تیرگی و لک اومده ولی برای سعیدی پوست هیچ قرص و مکمل و امپولی موثر نیست و همشون تبلغین چون من ادم های زیادی رو چه ایرانی چه خارجی میشناسم انجام دادن و متسفانه بیماری های هیلی سختی گرفتن

اره عزیزم هست

اوردینری

سنتلا

اکسیس وای

این برندها سرم های مخصوصی دارن برای سفت شدن و شفاف شدن پوست

خواهش میکنم عزیزم خوشحال میشم کمکت کنم