یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عاره گلم من برای بچه اول سه بعدی رفتم چهرش قشنگ مشخص بود تا پنج ماهگی وقتی هم بدنیا اومد همونی بود چهرش که تو سونو دیده بودیم ،من برای بچه دومم نرفتم سه بعدی ولی وقتی سنوهای معمولی میرفتم ماه شیش به بعد دکترم قشنگ اجزای بدنشو بهم نشون میداد،انگشتاشو پاهاشو صورتشو جالبه وقتی میرفتم پیشش میگفت خیلی شبیه خودته کمتر شبیه شوهرتونه دقیقا هم الان شبیه خودمه و زیاد شبیه شوهرم نیت
هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد
وای خدای من چ جالب.کاش از منم نشون بده. قربونش برم. بچه ها اسید فولیک و ویتامین دی رو تا کی باید بخ ...
عزیزم ایشالله نشون میده بستگی به مرکزی دا ی که میری و دکترش که وقت بذاره توصیحاتو بده،درباره فولیک و ویتامینات باید از دکترت بپرسی بسته به ازمایشاتت میگه قطعش کنی یا نه
هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد
من سونومعمولی رفتم هفت ماهمه ولی تاحالابهم نشون نداده،دوست داشتم ببینم ش
بعصی دکترا اخلاق وحوصلشو ندارند یا دستگاهاشون بروز نیست منحتی دوماهم تموم بود سر بچه دومم خانوم دکتری که سونوم کرد گفت از شکل ستون فقراتش و شکل جمجمش نود درصد جنسیتش دختره وای بازم باید ماه دیگه ببینم ،ولی دقیق گفت دختر بود