2777
2789
عنوان

شوهرم اصلاباهام هیچ جانمیاد

121 بازدید | 21 پست

امروزخونه ست استراحتشوکرده گفتم یه ساعت دیگه یه قابلمه کوچیک گذاشتم کنارشاموبریزیم داخلش وبریم بیرون بخوریم

یعنی هیچ هزینه ای بجزکرایه نداریم اونم سرجمع صدهزارنمیشه

میگه نمیام حوصله ندارم

چندساله من ازدواج کردم همیشه بزوراومده چندباری

بچه م ندارم تنهام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی سخته یعنی اوناکه مجردن ورل هم باهم بیرون میرن ولی مانه

من بودم جدا میشدم چون تاپیکاتو خوندم انگار اصلا براش مهم نیستی بچه هم نداری ولش کن شاید با تو حال نمیکنه جای دیگه انرزی میگیره

من بودم جدا میشدم چون تاپیکاتو خوندم انگار اصلا براش مهم نیستی بچه هم نداری ولش کن شاید با تو حال نم ...

روحیه بدی دارم ابجی میترسم بعده طلاق گوشه گیروافسرده بشم هرچندالانم هستم

بعدخونوادمم میگن بمون بچه هم بیاردرست میشه😞

روحیه بدی دارم ابجی میترسم بعده طلاق گوشه گیروافسرده بشم هرچندالانم هستمبعدخونوادمم میگن بمون بچه هم ...

نه عزیزم الان بدتر شدی ببین بچه نداری شما باید هر روز خونه ی یکی باشین وبگین وبخندین اگر مجرد بشی کار پیدا میکنی درآمد پیدا میکنی خلاصه شاید ازدواج بهتری کنی این آدم حبس ات کرده هیچ افسرده ات کرده من خودم همسن مادرت هستم لطفا اگه دوس داری پیشرفت بکنی خودتو از این زندگی مزخرف نجات بده بیمحلی به شما حبس وخیلی مسائل که خودت گفتی شما رو زود پیر میکنه

نه عزیزم الان بدتر شدی ببین بچه نداری شما باید هر روز خونه ی یکی باشین وبگین وبخندین اگر مجرد بشی کا ...

ممنونم مادرجان ♥️

ولی مادرم هی میگه حرف مردم وفلان ومادرم خیلی اذیت میکنه یه خواهردارم اون برگشته الانم درشگرف ازدواج دومه ولی روونیش کردواقعا

فقط اینجورجاها نمیاد یا کلا بیرون نمیاد باهم برید؟

مثلا منم از اینکه برم بشینم پارک غذا بخورم متنفرم و ترجیح میدم خونه بمونم

اما اگه قرار باشه مثلا بریم یه جایی برای تفریح سریع میرم

شماهم ببین شوهرت از این کار خوشش نمیاد یا کلا بیرون رفتن دوست نداره