2777
2789

خانوما من تنهایی قراره برم کیش برای حدودا یک هفته به نظر تون چقدر باید پول ببرم با خودم ؟

کجا رفتید به نظرتون ارزش دیدن داره ؟

چیز خاصی نداره کیش ، یک سری تفریحات آبی و غیر آبی با یک عالمه مرکز خرید همین ، پول هم باید حداقل سی تومن نقد ببری

غیر از هزینه بلیط و هتل که از قبل اونها رو پرداخت میکنی

چیز خاصی نداره کیش ، یک سری تفریحات آبی و غیر آبی با یک عالمه مرکز خرید همین ، پول هم باید حداقل سی ...

مرسی عزیزم 🩷

واقعا مرکز خریدهاش قیمت هاشون مناسب تره نسبت به تهران ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم 🩷واقعا مرکز خریدهاش قیمت هاشون مناسب تره نسبت به تهران ؟

من خیلی خرید نکردم ، قیمتها هم مثل تهران بلکه بیشتر ، اگر برند باشه که هیچ فرقی نداره ، میکامال برند هست ، من زیاد خرید نکردم ، کی و کدوم هتل میری ؟

من خیلی خرید نکردم ، قیمتها هم مثل تهران بلکه بیشتر ، اگر برند باشه که هیچ فرقی نداره ، میکامال برن ...

ای وای من فکر می کردم اونجا باید مناسب تر باشه

بیست اسفند تا بیست و هفتم هتل پانوراما پلاس گرفتم

ما پارسال رفتیم ۱۰۰تومن خرجمون شد

مرکز خرید مروارید و مرکز تجاری و شعب زیلان برای خرید خوبن

میکا مال و رویا مال و کوروش مال و پردیس ۱/۲هم مراکز خرید لوکس میشن

میکا مال قیمتا نجومی ان ولی همه برند

الان فصل اف هستش

ای وای من فکر می کردم اونجا باید مناسب تر باشه بیست اسفند تا بیست و هفتم هتل پانوراما پلاس گرفتم

خوش بگذره ، تاپیک تو نی نی سایت در مورد کیش زیاد هست ، سایت hello kish هم خوبه خوش بگذره

ما پارسال رفتیم ۱۰۰تومن خرجمون شدمرکز خرید مروارید و مرکز تجاری و شعب زیلان برای خرید خوبنمیکا مال ...

من چون میخوام تنها برم فعلا 50 گذاشتم کنار

مرسی عزیزم بابت راهنماییت🩷🩷

خیلی هم عالییییخوش بگذرهکیش خاکش گیراسارامش عجیبی هم دارهمن عاشق کیشمالان بهترین فصله

مرسی دورت بگردم

آره من بخاطر افش الان میرم

امیدوارم همه چی خوب پیش بره خیلی استرس دارم