2777
2789

خودش ازدواج کرده یکی دو سالی میشه خیلی هم پولداره باباش کارخونه داره خودش بعضی وقتا میره کمکش

خوشگل بود از قبل ولی چنتا عمل و ژل زده و خیلی خوشگل تر شده هر روز هم ب گردش و سفرای لاکچری شوهرش هم استاد دانشگاهه

هر وقت باهام حرف میزنه همش بهم میگه با دوستات میری بیرون ؟ دوس پسر نداری ؟ با پسرای دانشگاهتون حرف میزنی ؟ با دوستات تولد میگیری ؟ نمیدونم بعد کلاسا چیکا میکنین با خودم میگم مگه من چی دارم ک این اینجوری میکنه یه سری بهش گفتم فعلا تا دستم تو جیب خودم نره نمیخوام ازدواج کنم الان همش بهم تیکه میندازه ، ب زور هم ازدواج نکرده ک بگم مجردی نکرده واقعا رفتارش برام عجیبه

چقدر بدم میاد از منم کسایی مثل ایشون ازین سوالا پرسیدن

خب سبک زندگی من با تو فرق داره

مثلا چند روز پیش تو یک تولد طرف هنوز سلام نداده بود پرسید چخبر از دوست پسرات😐 گفتم داش مم رفیق دختر ندارم چ برسه پسر اصلا یعنی چی این سوالا

تو داری باید همه داشته باشن؟

بهش بگو وقت برای ازدواج زیاد هست ولی درس خواندن دیگه برنمیگرده دوست دارم بجای شوهر داری و تمیزی خونه و این کارای بیخودی با افتخار کار کنم و مستقل باشم دستم تو جیب خودم باشه نه اینکه از پسر مردم و بخاطر پول ازدواج کنم

ملکه اقیانوسم اکانتم تعلیق شد،حس ششم،به کنکوری ها کمک میکنم کنکوری هستی درخواست بده کمکت میکنم:)دانشجو پزشکی،کورد✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بدم میاد از منم کسایی مثل ایشون ازین سوالا پرسیدن خب سبک زندگی من با تو فرق دارهمثلا چند روز پی ...

همیشه تفریح داره قلیون میکشه با هرکی بخوای اهنگای ع ن گوش میده انتظار داره منم همه اینکاررو کرده باشم

بابا وِلَکُنید

ولی از نظر من رفتارش عادیع

اون فقط یسری حرفای روزمزه داره میزنع ولی چون تو این چیزا رو انجام نمیدی واست عجیب بنظر میاد

امضا بلد نیستم انگشت میزنم😅💙وقتی بهت میگم مواظب خودت باش یعنی دوس ندارم یک خار بره توعه پات(H)به عشقم رسیدم انشالله قسمت همه🤭🫀

چقدر بدم میاد از منم کسایی مثل ایشون ازین سوالا پرسیدن خب سبک زندگی من با تو فرق دارهمثلا چند روز پی ...

شاید خواسته سر صحبت رو باز کنه ببینه دوس پسر داری یا نه

شاید خواسته سر صحبت رو باز کنه ببینه دوس پسر داری یا نه

بابا هردفعه منک میکنه ازین چیزا میگه صدبار گفتم ندارم

تازه یکسری اومد گفت سلفی بگیریم گرفتم گفت میخوای واسش بفرستی😐هی زرتی ازین چیزا میگه خب ...عجبا

بهش بگو وقت برای ازدواج زیاد هست ولی درس خواندن دیگه برنمیگرده دوست دارم بجای شوهر داری و تمیزی خونه ...

اون خودش پولدار بود از قبل ، تا هزار سال هم درس نخونه میتونه یه زندگی لاکچری داشته باشه بدون شوهر و پدر ولی الان ک ازدواج کرده انگار ب زور شوهرش دادن چشمش دنبال مجردیشه

ولی از نظر من رفتارش عادیعاون فقط یسری حرفای روزمزه داره میزنع ولی چون تو این چیزا رو انجام نمیدی وا ...

نه بحث اینکه من انجام میدم یا نه نیست کلا وایب اینو میده ک انگار تمام سلولاش دارن داد میزنن ای کاش منم مجرد بودم با حسرت میگه و این درحالیه ک من تو مجردی هم میشناختمش

کلی برا خودش مجردی کرده و چیزی تو دلش نموند