2777
2789

اسی لایکم کن اگه گفتن مرسی

گاهی تنهایی ترسناک نیست؛فقط یک سکوت آرام است که اجازه میدهد خودت را دوباره بشنوی.در تنهایی یاد میگیری قویتر باشی،یاد میگیری دلت را دست هرکسی نسپاری و بفهمی مهمترین تکیهگاهت،خودت هستی.شاید بعضی شبها دلت بگیرد،اما همین خلوتها تو را محکمتر میکند.ما برای شکوفه دادن،گاهی به یک فصل تنها بودن نیاز داریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دراز نشست حلقه شنا اینا شکمو آب میکنه عالیه ولی باید مدام انجام بدی من خودم چندروز انجام میدم بیخیال میشم پشتکار میخواد

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

آره رفتم داره فستینگ خوبه

تو نافت روغن سیاهدانه بریز و ماساژ بده

کم بخور خیلی کم متفورمین بخور با ناهارت

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

نه فایده نداره

فقط هر نیم ساعت یه فنجون آب ولرم بخور

من چند روز خوردم قشنگ پهلوهام صاف شد

اگه بدونی چقد ورزش کردم و دویدم تا این پهلوها بره ولی هیچی به هیچی

ماه رمضون میخوام کلا همین روالو ادامه بدم شکمه صاف صاف شه

مانتو قشنگمو بپوشم برا عید😎

پس قلب خواهد شکست اما با این حال،هنوز خواهد تپید...🦋

کی میاد با هم ورزش را شروع کنیم؟از امشب ب مدت ۴۰دقیقه تا یک ساعت با دمبل و کش؟

من سومین کاربریمه...عضو جدید نیستم.... ده سال پیش اولین ورودم بود.... بعدم دیگه همیشه کاربرخاموش بودم. متاهل و عاشق همسرم🤍🤍