2777
2789
عنوان

دلم صاف نمیشه بیاین راهنمایی کنید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 45 پست

اشکال از خود شما هم بوده که تحقیق درست حسابی نکردین، 8 سال زندان با یک مقدار پرس و جو قابل فهمه، توقع نداری که بیاد بگه پدر من 8 سال زندان بوده؟ یا بگه پدرم معتاده، شما خودتون خوب تحقیق نکردین، اگر همه عیب خودشون رو میگفتن دیگه تحقیق به چی بود؟

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......
دروغ نگفتن پنهان کردن واسم سواله چرا زندان رفته بوده خلافش چیبوده که ۸سااال🤔🤔

بنظرم باید بهتون میگفتن...از شوهرت بپرس اگه ما چنین چیزایی رو ازت پنهان میکردیم به سادگی میگذشتی؟؟؟؟

مهمترین چیز دنیاخانوادمه💚💛💜💜💛💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه واسه هرکسی پیش بیاد از بالا نگاهشون نکن و به روشون نیار گناه دارن عمری یه معتادو تحمل کردن افتخار که نیست کلی حقارت و سختی و بی حسی تو زندگیشون بوده ...جار نمیزنن که معتاده معلومه آبرو دار بودن 

چرا ۹ سال افتاده زندان ؟

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
اشکال از خود شما هم بوده که تحقیق درست حسابی نکردین، 8 سال زندان با یک مقدار پرس و جو قابل فهمه، توق ...

ما تحقیق کردیم خیلی هم تحقیق کردیم

متاسفانه ما از ۲تااستان متفاوتیم

از هرکی و هرجا سوال کردیم گفتن خوبن

منطقشون زندان اعتیاد چیز عادیه 

خدایا خودت هوامو داشته باش
ممکنه واسه هرکسی پیش بیاد از بالا نگاهشون نکن و به روشون نیار گناه دارن عمری یه معتادو تحمل کردن افت ...

نمیدونم

برام سواله

ب دخترش گفتم زد زیرش گفت نه دروغ گفتن

ولی تابلو بود میزنه زیرش

گفت حرف دراوردن

ازوقتی گفتم همشون تو خودشونن دوست نداشتن من بفهمم

کرمانی ان؟؟*

هرجا بحث از اعتیاد میشه یه نفر میگن کرمانی ان ؟

مگه کرمانیا معتادن

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
ما تحقیق کردیم خیلی هم تحقیق کردیم متاسفانه ما از ۲تااستان متفاوتیم از هرکی و هرجا سوال کردیم گفتن ...

عجب! حالا اعتیاد بعضی جاها مثل طرفای کرمان و سیستان خیلی عجیب نیست ولی دیگه زندان بودن دیگه کجا مملکت عادیه؟

به هرحال ناراحت نباش، گناه پدر رو پای پسرش ننویس، هرکس مسئول کار خودشه

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......

پدرشوهرت ربطی به تو و زندگیت نداره که سرت کلاه رفته باشه اگه تا امروز از زندگیت راضی بودی بعد اینم خواهی بود توقع داشتی بیان بگن عروس خانوم بابامون معتاده؟😐 بنظرم اصلا به روشون نیار

عجب! حالا اعتیاد بعضی جاها مثل طرفای کرمان و سیستان خیلی عجیب نیست ولی دیگه زندان بودن دیگه کجا مملک ...

من بعداز۳سال فهمیدم

نکه خوب باشه ولی میگن فلانی زندانه میگن عه 

در همین حد

حالا ما خودمونو میزنیم که چرا ؟؟کی؟؟؟کجا؟؟؟

اگه نزدیک باشه طرف خودمو میکشیم 

پدرشوهرت ربطی به تو و زندگیت نداره که سرت کلاه رفته باشه اگه تا امروز از زندگیت راضی بودی بعد اینم خ ...

ب دخترش گفتم😐

گفتم خوشم نمیاد از فامیلاتون بشنوم چه خوب بود خودتون میگفتین

میگن دروغ میگن بازم پنهان میکنن درحالی که مطمئن شدم