2777
2789
عنوان

دلم صاف نمیشه بیاین راهنمایی کنید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 45 پست

گذشته رو نمیتونی عوض کنی.اونم که فوت شده بی خیال شو.یه گناهی کرده بیچاره تاوانشم داده.

فقط مواظب باش شوهرت ادامه نده به دروغ گفتناش.ولی بنظرم خجالت میکشیده بگه

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا اون بنده خدا که مرده،  خدا بیامرزتش

ثانیا شاید خود خانوادش هم ازش راضی نبودن.  نمیتونستن که بندازش دور،  مجبور  بودن یجوری جمعش کنن که ابروشون نره و بتونن زندگی کنن 

ثالثا شما به خانوادت بگی، فقط حرف و حدیث الکیه که تو فامیلای خودت پشت سر پدر شوهرت و خانواده شوهرت راه میفته و نهایتا سرافکندگیش برای شما و شوهرت میمونه

این چیزایی ک گفتی  زندان و اعتیاد  روی همسرت هم تاثیر داشته؟؟؟

شوهرم تنها خلافی ازش دیدم قلیون بوده و با نرم افزار وای فا هک میکنه☹

میگم انقد حرفه این تو پنخانکاری نکنه اینم کاری میکنه من نمیفهمم

خدایا خودت هوامو داشته باش
شوهرم تنها خلافی ازش دیدم قلیون بوده و با نرم افزار وای فا هک میکنه☹ میگم انقد حرفه این تو پنخانکار ...

😐😐😐😐😐 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
میترسم بازم چیزای دیگه ازم پنهان کرده باشن میترسم شوهرم جای پدرش پا بذاره

چند وقته ازدواج کردی؟؟؟ چقدر میشناسیش؟  ببین دلیل نمیشه چون باباش اونجور بوده اینم راه اونا بره شوهر خود من برادراش اصلا خوب نیستن اینم کوچکتره.  پنج تا انگشت که مث هم نیستن اتفاقا از این بعد نگاه کن شاید از پدرش تجربه گرفته و راه خوبی را دنبال میکنه

گذشته رو نمیتونی عوض کنی.اونم که فوت شده بی خیال شو.یه گناهی کرده بیچاره تاوانشم داده. فقط مواظب با ...

دروغ نگفتن

پنهان کردن

واسم سواله چرا زندان رفته بوده

خلافش چیبوده که ۸سااال🤔🤔

شوهرم تنها خلافی ازش دیدم قلیون بوده و با نرم افزار وای فا هک میکنه☹ میگم انقد حرفه این تو پنخانکار ...

غیر ازخلاف چشمتو رو چیزای دیگه ببند

مهمترین چیز دنیاخانوادمه💚💛💜💜💛💚
چند وقته ازدواج کردی؟؟؟ چقدر میشناسیش؟  ببین دلیل نمیشه چون باباش اونجور بوده اینم راه اونا بره ...

۳سال عقد ۴ماه عروسی کردیم