2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لاغرم ..خاطر همینه پس

خب منم لاغرم رفتم آزمایش دادم گفت کمبود هورمون زنانه نداری

عزیزم استخون ریز و ژنتیک ربطی به کم داشتم هورمون نداره

و هیچ جا بدون آزمایش هم تزریق نمیکنن

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
برا افزایش وزن حجم

استروژن اصلا برای افزایش حجم نیست یه هورمون مثل پروژسترون و اینا که توی بدن زنا وجود داره و یک تعادل خاصی باید داشته باشه اگر حتی بطور طبیعی بالاتر بره تنبلی تخمدان و مشکلات شدید متابولیکی و مقاومت به انسولین غیره ایجاد میکنه کل بدن یک زن رو بهم میریزه حتی باعث سرطان تخمدان میشه اتفاقا همیشه باید حواستون باشه استروژت بدن بالا نرخ

تاثیرش هم اینجوریه ک گاهی برای بعضی ها باعث نیشه تجمع چربی بیشتر توی رون و باسن باشه تا شکم و بالاتنه که اونم چربی خودش خطرناکه:/ شما باید تو اون ناحیه ها عضله بسازی با ورزش نه چربی ذخیره کنی

استروژن اصلا برای افزایش حجم نیست یه هورمون مثل پروژسترون و اینا که توی بدن زنا وجود داره و یک تعادل ...

ولی تو اینستا ابنا استفاده مبکنند

براب افزایش وزن و حجم خصوصا پایین تنه

خب منم لاغرم رفتم آزمایش دادم گفت کمبود هورمون زنانه نداریعزیزم استخون ریز و ژنتیک ربطی به کم داشتم ...

خوب گلم تعادلش عادیه

باید ناماعادل بشه یا ببری بالا که چاق باشه

جون سینه و باسن گنده مبکنه

ولی تو اینستا ابنا استفاده مبکنند براب افزایش وزن و حجم خصوصا پایین تنه

خوب اونا دوس دارن سرطان بگیرن به شما چه😐چرا عاقل کند کاری ک باز ارد پشیمانی

سلامتیتو چه بسا غیر قابل جبران از دست بدی که چربی غیر مفید و خطرناک بره تو باسنت؟ برو باشگاه پودر پروتئین بخور هفته ای ۳ بار پایین تنه بزن عضله در میاره