2777
2789

عمم های دخالت به بابام که چیه پسره کج کوله هست خلاصه یا قسمت یا دخالت اینو اون بالاخره این عشق به سرانجام نرسید

من و عشقم از هم جدا شدیم طلاق گرفتیم

شبش جفتمون تو حیاط گریه میکردیم عمر عشقمون و زندگی کنار هم کم بود

حالا اینا بکنار

عمم بعدش نمیدونم سر عذاب وجدان بود یا چی پیشم گریه کرد

حالا الان زنگ زد بهم جواب ندادم بعد به

مامانم زنگ زدش میگه عمت میگه چرا بهم تبریک نمیگید نوه ام شده

بعد ده سال

مبارکشون باشه انشالله به دلخوشی شادی سلامتی ده سال منتظر بودن

ولی خب من دلم شکسته من نمیخام برم و چیزی بگم ۲۱ سالمه

ولی عمیقاً خوشحالم چون همیشه به دختر عمم میگفتم تو باید یدونه دختر بیاری بیام ببرمش بازیش بدم دخترشم شده خونشون روبرو خونه ماست .

ولی نمیرم

حق دارم؟

سه ماهه ۴ ماهه جدا شدم

ولی خب روز تولدم اومد خواستگاری

اردیبهشت عقد جدامون کردن

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو وایستادی تا جداتون کنن تلاشی نکردی

نه عزیزم دوتامون تلاش کردیم ولی خب ....

یسری بی احترامی ها شد دیگ نمیشد زندگی کنیم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

دیگه تقصیر خودت بوده تلاشی نکردی برای به اصطلاح عشقت

خب میگم الان چرا عمم ازم انتظار داره من برم کنارشون باشم من خوب نیستم

خودت خیلی خوشگلی ؟

همون بهتر که پسره رفته چون راحت شد اخه عزیز من قیافه باید به دلت بشینه فقط اخلاق مهمه ؛ مهم اینه باعث حال خوبت بشه و مهم تر اینکه خوشبختت کنه .

شما خودتونم تلاشی نکردید چون مشخصه که عشقتون نبوده خب هیچ

اصن خودتون با قیافش مشکل داشتید انگار وگرنه راحت نمیموندید کنار

کاربری دست دوتا دوست یکی متاهل یکی مجرد 👩❤️👩

الان با جدایی کار ندارم تموم شده میگم چرا عمم زنگ زده گریه میکنه نوه ام شده تبریک نمیگین نمیاین دو روزه ؟

کی بیاحترامی کرد

مامانش بمن حرف زشتی زد گفت اصلا پسرم حیفه اومده گرفتت برو خودت بمال زمین به این و اون بده نمیخوای به پسر من بدی