2777
2789
عنوان

زندگی دوباره

95 بازدید | 10 پست

اگر قرار باشه بهتون یه زندگی دوباره بدن، محدود (منظورم اینه که چیزهای غیرعادی نخواین) ولی به انتخاب خودتون باشه چجوری شروعش میکردین؟ با چه کسایی و چه چیزهایی؟

بنظرم بهش فکر کنید و بگید، میتونه جالب باشه :)

دوست ندارم دوباره زندگی کنم

ولی اگه مجبور بودم همینجوری خوبه

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی میکردم به آدمای اطرافم اعتمادنکنم وتموم خودم براکسی نمیزاشتم رابطه م وباخدابیشترمیکردم سرچیزای الکی حرص نمیخوردم هیچ کسی وبه زندگیم راه نمیدادم

وقتی درخواست دوستی میدم سوال دارم ازتون 

من متاهلم . عاشق همسرمم ولی هرازگاهی که میریم بیرون دخترارو میبینم با جماعت پسر تو سن کم بیرونن و کلی دارن تجربه جدید کسب میکنن حسرت میخورم

اون زمان خیلی از اینکه از پسر اسیب ببینم میترسیدم. هیچوقت به جنس مخالف جز ازدواج فرصت ندادم. نه فقط جنس مخالف بلکه پارتی و شیطنت جوانی نکردم.

الان که نگاه میکنم عقب میگم چقدر احمق بودم میتونستم همشونو به چشم تجربه ببینم و به پسری دل نبندم و فقط خوش بگذرونم

از این دراماهای حوانی داشته باشم که تا عمر دارم با ذهنیتش عشق میکنم. ولی ندارم.

دوست دارم وقتی برگشتم بیشتر با این قشر بی کله جامعه بگردم. بیشتر تو این اکیپ های دخترای قری که هردفعه با یکی زیدن باشم. ولی در اخر بیام با همسرم ازدواج کنم😂 نمونه این مرد پیدا نمیشه اصلا

ارزو های بزرگ ، 

نه چرا باید داشته باشه؟ آخه مگه اونایی که اون کارهارو کردن چیزی عایدشون شد که من حسرتشو داشته باشم؟

چندسالته؟

اخه اونایی که چیزی عایدشونونشده برای اینه دلبستن یا از خودشن مایع گذاشتن. وقتی دیدگاه به اکثر اتفاقای زندگیت این باشه که اینم ی ورق از زندگیم بوده و تجربه بوده خیلی بیشتر فکر کردن بهش حس خوب میده

مثل الان که به دوران مدرسه نگاه میکنه ادم میگه کاش بجای استرس از نمره و فلان فقط از بودن بین بچه ها یکی دوتا کتاب خوندن لذت میبردم

ارزو های بزرگ ،