2777
2789
عنوان

امپول hcg و بی بی چک منفی

2385 بازدید | 19 پست

سلام 

چهارده روز از امپول میگذره امروز اول صبح بی بی چک زدم منفی بود یعنی دیگه قطعی؟ ممکنه تا چند روز دیگه مثبت بشه؟ اخه سه روز مونده به موعد پریودم 

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا موعدت صبر کن  فولی چند داشتی؟

روز یازده دوتا فولی 16و17داشتم که روز چهاردهم امپول زدم دوتا 

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳
اگر بود حداقل هاله مینداخت عزیزم فکر نکنم چون دوهفته گذشته اگه بود نشون میداد

خودمم همین فکر میکنم حداقل باید ی هاله میفتاد

روز یازده دوتا فولی 16و17داشتم که روز چهاردهم امپول زدم دوتا 

فولیات خوب بودن

صبر کن تا موعدت عزیزم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘