2777
2789

اول خودت رو دوست داشته باش

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقاااا

دیگه خودت اولویت باش

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بحث دوس داشتن نیستبحث خودخواهی که من نبودم

باید باشی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

باید خودخواه باشه؟؟

بله رمز موفقیت اینه

خودخواه که باشی بقیه یادمیگیرن به حق و حقوقت احترام برارن

اون اسمش خودخواهی نیست

چیه

فک کنم منظور شما اینه که عزت نفس داشته باشه

ببین مادرم میخاد عمل بلفاروکنه من براش دکترپیداکردم باهم رفتیم لباس خریدیم

ولی میگه بایدباهام بیای بریم دکترارونگاه کنیم اونم رفتم

ولی بازمیگه شماهابه من اهمیت نمیدید مردم هرجامیخان برن دختراشون باهاشون میرن اما من تنهامیرم

من برمم غرمیزنم ولی میرم بیشتروقتا

اما من خاستم برمسونو سینه(سینم توده خوش خیم داره هر۶ماه میرم چکاپ) من پراز استرس اماهمراهم نمیادمیگه خودت برو تو بودی ناراحت نمیشدی نمیخامم دوستم بفهمه بگم بیادپیشم امامن همیشه همه جابودم براهمه اما خودم همیشه تک بودم

فک کنم منظور شما اینه که عزت نفس داشته باشه

اوندچیز دیگه ای

عزت نفس یعنی مهر طلب نباشی روی پای خودت و مستقل باشی چارچوب شخصیتی داشته باشی

خودخواه یعنی اپل خودت و منفعت خودت رو در نظر بکیر برای کسی الکی فداکاری نکن

ببین مادرم میخاد عمل بلفاروکنه من براش دکترپیداکردم باهم رفتیم لباس خریدیمولی میگه بایدباهام بیای بر ...

ناراحت میشدم ولی نمیتونم زیاد قضاوت کنم شاید بخاطر خودت میگه،میخاد همیشه رو پای خودت باشی

امیدوارم وقتی مرگ به سراغت میاد،زنده پیدات کنه... !