2777
2789
عنوان

میترسم

333 بازدید | 34 پست

با سلام.فعلا تا موعدم مونده دوره پریودام متغیره از 28روزتا32روز. 7اردیبهشت پریود شدم الان منتظرم چند روز پیش بی بی گذاشتم منفی بود به نظرتون دوباره کی بی بی چک بزارم

پسرگلم دنیامه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اصلی همینه دست خودم نیس

من خودمم همینطوریم درکت میکنم ولی میگم برای نی نیم بده خودمو سرگرم میکنم انشاالله که هردو  و کسایی که نی نی میخوان این ماه باردارند

دختر قشنگم دنیز خانم ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ امد بغل مامانش قربونت برم دختر نازم
آره خب این یه چیز طبیعیه

آخه من تخمک گذاریم تموم شده.یک روز بعدش خشک بودم دوباره کمی ازم میاد.دارم خودمو گول میزنم که مثلا از علایم بارداریه😉😉

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
آخه من تخمک گذاریم تموم شده.یک روز بعدش خشک بودم دوباره کمی ازم میاد.دارم خودمو گول میزنم که مثلا از ...

منم هر ماه اینقد توهم میزدم هر علائمی داشتم می گفتم برا بارداریه اما این ماه هیچ علائمی ندارم

پسرگلم دنیامه