من دیروز خونه خواهر شوهرم بودم بعد خواهر شوهر اون زنگ زد بهش گفت امشب بیاین خونه ما اینم گفت باشه و فلان بعد گفت کی اونجاست گفت زنداداشم گفت گوشی بده بهش بهم کلی اصرار کرد که ماهم بریم( آشناست) من نمیدونستم میخواد کیک برا بچش بگیره تولد بگیره بعد من اومدم خونه خودم زنگ زده بودن به همسرم که حتما بیاین و فلان بعد فهمیدیم یک کیک کوچک میخواد بگیره دورهم ی تولد خیلی کوچک در حد فقط کیک بگیره برا بچش که یکسالشه ماهم هیچی پول نداشتیم به خواهر شوهرم گفتیم گفت نه تولد که نمیخواد بگیره نگران نباشین من گفتم اصلا نریم اما اونا خیلی اصرار کردن رفتیم اونجا شام خوردیم و اینا بعد ی کیک آوردن که بخوریم دیدم خواهر شوهرم بهش کادو پول داد خیلی خجالت کشیدم خیلی تقصیر شوهرم هست هرچی گفتم از صاحب کارت پول بگیر گفت بخدا ازش بدهکارم خجالت میکشم
کاربری دست دو نفر هست ....خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔
کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . میدونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣 : ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن. ۲- اونایی که میپرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط میکشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون میره» نباش 🥴 ) ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.
می تونی بعدا یه اسباب بازی بگیری بگی اون دفعه عجلهای شد نتونستم برای ...جون کادو بگیرم بدی به خواهرشوهر بده به اونا یا خودت بدی
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
یه کادوبگیرببرمعذرت بخواه بگونمیدونستم تولدفلانیه دست خالی اومدیم
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖