ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 4599 عنوان کسی کارورزی رفته اینجا تروخدا کمککککک 81 بازدید | 12 پست ۱۸۰ ساعت یا نه چند روز میشه از اول تیر میخوام امروز برم جامو پیدا کنم مدرسه نرفتم همه پیدا کردن بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜 1404/11/29 | 06:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 4599 زیاد سختش نگیر دختر چجوری شما میدونی چند ساعت از اول تیر چقدر باید برم تا کی بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
گیسوووووییی عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 1375 ببین تقسیم میشهممکن با سه هفته روزی مثلا 6 ساعتنگران نباش تجربه باحالیه
ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 4599 ببین تقسیم میشهممکن با سه هفته روزی مثلا 6 ساعتنگران نباش تجربه باحالیه من شنیدم ۱۸۰ ساعت باید بریم بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 4599 ببین تقسیم میشهممکن با سه هفته روزی مثلا 6 ساعتنگران نباش تجربه باحالیه خب پنجشنبه جمعه ها چی مثلا از اول تیر تا کی باید برم بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
soa عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 6653 یک درصد کارورزی انجام میدن بقیه میرن نامه میگیرن با یکی دو تا نمونه پروژه ،الان شما به عنوان حسابدار هر جا میتونی بری درخواست بدی یا مثلا درخواست بدی فقط مهرو امضا بگیری
ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 4599 یک درصد کارورزی انجام میدن بقیه میرن نامه میگیرن با یکی دو تا نمونه پروژه ،الان شما به عنوان حسابدار ... نه فقط گفته کارورزی هر جایی هم قبول نمیکنه سرپرست کارورزی مون برداشته الان دنبال جاییممیخوام بدونم الان برم مرده بخواد پر کنه بگم چند ساعت کی چجوری بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
گیسوووووییی عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 1375 خب پنجشنبه جمعه ها چی مثلا از اول تیر تا کی باید برم دو روز تعطیلی که هیچما بقیعجله نکن بهت توضیح میدن کجا و چند روز بری
گیسوووووییی عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 1375 من شنیدم ۱۸۰ ساعت باید بریم یه دفترچه داشت قبلاتیک می زدیالان نمی دونم چطوری شده
ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 4599 دو روز تعطیلی که هیچما بقیعجله نکن بهت توضیح میدن کجا و چند روز بری آخه نگفته برگه داده گف تا شنبه تحویل بدم امروز نرفتم مدرسه برم دنبال جای بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
soa عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 6653 آخه نگفته برگه داده گف تا شنبه تحویل بدم امروز نرفتم مدرسه برم دنبال جای عزیزم الان سرچ کردم کلی فرم اماده است برو کپی کن دیگه،بنویس ۱۸۰ ساعت تا اخر شهریور مثلا در نظر بگیر روزی ۳ ساعت به جز پنجشنبه جمعهیا یک ماهه فشرده روزی ۷ ساعت به جز پنجشنبه جمعه
ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 4599 عزیزم الان سرچ کردم کلی فرم اماده است برو کپی کن دیگه،بنویس ۱۸۰ ساعت تا اخر شهریور مثلا در نظر بگیر ... مرسی عشقم اره فکر کنم به ماه میشه بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜