2777
2789

۱۸۰ ساعت یا نه چند روز میشه از اول تیر میخوام امروز برم جامو پیدا کنم مدرسه نرفتم همه پیدا کردن

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین تقسیم میشهممکن با سه هفته روزی مثلا 6 ساعتنگران نباش تجربه باحالیه

من شنیدم ۱۸۰ ساعت باید بریم

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

ببین تقسیم میشهممکن با سه هفته روزی مثلا 6 ساعتنگران نباش تجربه باحالیه

خب پنجشنبه جمعه ها چی

مثلا از اول تیر تا کی باید برم

یک درصد کارورزی انجام میدن بقیه میرن نامه میگیرن با یکی دو تا نمونه پروژه ،الان شما به عنوان حسابدار هر جا میتونی بری درخواست بدی یا مثلا درخواست بدی فقط مهرو امضا بگیری

یک درصد کارورزی انجام میدن بقیه میرن نامه میگیرن با یکی دو تا نمونه پروژه ،الان شما به عنوان حسابدار ...

نه فقط گفته کارورزی هر جایی هم قبول نمیکنه سرپرست کارورزی مون برداشته الان دنبال جاییم

میخوام بدونم الان برم مرده بخواد پر کنه بگم چند ساعت کی چجوری

دو روز تعطیلی که هیچما بقیعجله نکن بهت توضیح میدن کجا و چند روز بری

آخه نگفته برگه داده گف تا شنبه تحویل بدم امروز نرفتم مدرسه برم دنبال جای

آخه نگفته برگه داده گف تا شنبه تحویل بدم امروز نرفتم مدرسه برم دنبال جای

عزیزم الان سرچ کردم کلی فرم اماده است برو کپی کن دیگه،بنویس ۱۸۰ ساعت تا اخر شهریور مثلا در نظر بگیر روزی ۳ ساعت به جز پنجشنبه جمعه

یا یک ماهه فشرده روزی ۷ ساعت به جز پنجشنبه جمعه

عزیزم الان سرچ کردم کلی فرم اماده است برو کپی کن دیگه،بنویس ۱۸۰ ساعت تا اخر شهریور مثلا در نظر بگیر ...

مرسی عشقم اره فکر کنم به ماه میشه