2777
2789

دوستان برای ادبیات و عربی و زبان ، من کتاب راهنمای معلم اموزش و پرورشو میخوام دانلود کنم و معانی رو از رو اون بخونم . میخوام ببینم توی پاسخنامه ی امتحانات نهایی و راهنمای تصحیح ها ، جواب ها از توی همین کتاب راهنمای معلمه ؟ یعنی مثلا معانی درس 2 ادبیات که تو نهایی اومده ، معانیش دقیقا مطابق همون کتاب راهنمای معلمی هست که اموزش و پرورش خودش منتشر کرده ؟؟

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

هیچ کتاب راهنمای معلمی وجود نداره که معنی لغات رو گفته باشه کتاب خیلی سبز بگیر خوبه

معنی لغات نه . معانی متن . اموزش و پرورش خودش برای معلما منتشر کرده

دارم ولی معانیش با راهنمای معلمی که اموزش و پرورش منتشر کرده بعضی جاها فرق داره میخوام نمره کاملو بگیرم برام مهمه منبعم همونی باشه که تو کلید نهایی هست

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معنی لغات نه . معانی متن . اموزش و پرورش خودش برای معلما منتشر کردهدارم ولی معانیش با راهنمای معلمی ...

۱۷ ساله دبیر زبانم ،هرگز چنین کتابی ندیدم و نشنیدم،حتی ده سال پیش که برای کتابهای جدید برامون دوره گذاشته بودن مولف های کتاب هم نگفته همچین راهنمایی وجود داره،راهنمای کتاب فقط به جزوه سه چهار صفحه ای هست که توضیح میده علت آموزش هر مطلب تو کتاب چیه،همین

میشه عکسشو بزاری؟

بعد چطور ممکنه معنی یک جمله تو یه کتاب به چیز باشه،تو کتاب دیگه یه چیز دیگه

نه بابااا 3 ، 4 صفحه نیست . الان عکسشو میزارم خانوم

۱۷ ساله دبیر زبانم ،هرگز چنین کتابی ندیدم و نشنیدم،حتی ده سال پیش که برای کتابهای جدید برامون دوره گ ...

۱۷ ساله دبیر زبانم ،هرگز چنین کتابی ندیدم و نشنیدم،حتی ده سال پیش که برای کتابهای جدید برامون دوره گ ...

خانوم عمکسشو گذاشتم وقتی منتشر شد بهتون میگم

خانوم عکس اومد

آها الان دیدم

چه جالب

ولی بعید میدونم برای درس زبان همچین چیزی وجود داشته باشه ،مولف های کتاب زبان کتاب راهنمایی که منتشر کردن خیلی فرق داره اصلا معنی و توضیح گرامر و این چیزا نیست،فقط فلسفه درس دادن زبانه

آها الان دیدمچه جالبولی بعید میدونم برای درس زبان همچین چیزی وجود داشته باشه ،مولف های کتاب زبان کتا ...

اها . من دبیرستانم کلاس دوازدهمم

بعد همه ی درسا راهنمای معلم دارن کلا برای معلماس . توش اول راهنمای تدریس هست . بعد همه ی درسا معانی دارن و تمارین و ...