2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به اینکه دلو بزنم به دریا و برم خصوصی زایمان کنم پیش دکتر خودم که قبلا دوتا زایمانام پیشش بودم

یا نه پولمو نگه دارم برم دولتی ☹️

دارم دیوانه میشم یعنی اینقد فکرمو مشغول کرده

ای کاش گاهی جای آدم ها با هم عوض میشد🖤✨

من و دخترم شپش گرفتیم...

خواهر شوهرم یه هفته پیش موهای پسرشو از ته تراشید ... ی شونه ی شپش هم تو خونشون بود... ما دیروز زنگ زدیم ک شما شپش داشتید ؟ گفتند نه شونه رو مدرسه داده ب پسرمون

میشه یعنی؟

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

به اینکه دلو بزنم به دریا و برم خصوصی زایمان کنم پیش دکتر خودم که قبلا دوتا زایمانام پیشش بودمیا نه ...

برو خصوصی

من وارد چله ترک غیبت شدم.خدایا شکرت .میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

برو خصوصی

هرجور فکر میکنم دلم نمیاد اینهمه پولو بدم بیمارستان🥴

جالب اینجاست علاوه بر ۴۵ ۵۰ بیمارستان باید ده تومنم زیر میزی به دکتره بدم با اینکه سزارین اجباریم🤐

ای کاش گاهی جای آدم ها با هم عوض میشد🖤✨

نمیدونم به هزار تا چیز فکر میکنم مامانم.وضعیت مالی نامزدم و شرایط سخت کاریش اینکه ماشینش هم پشت سر هم خراب میشه

فردا صبح هم باید برم آزمایش بدم بعدش سی تی اسکن

کلا درگیرم خیلی

I will hate the year 1404for the rest of my life🙂❤️🩹

کدوماش

امشب داشتم تاپیکای قدیمی بچه ها برای عمل هایمنوپلاستی همون بکارتو میخوندم تعجب شاخ در اووردم چجوری خانما میتوپن به استارتر بنده خدا

چون خودم یه تاپیک زدممم البته چن روز پیش اما خوبیب خبری نبود