2777
2789
عنوان

فروشنده ها چرا این مدلین

186 بازدید | 30 پست

امروز رفتم چندقلموسیله بگیرم سرراهم رفتم سر بزنم مانتوفروشی ببینم اون مدل که میخوامو داره یا نه دوتا فروشگاه رفتم هر جفتش فروشنده انگار دنبال قاتل بروسلی بودددد فاصله اش ده سانت نبود با من دنبال من میدویید مگه قراره تو فاصله نیم متری مانتو بچپونم تو شلوارم ☹️ادموزده میکنن از خرید اه

ب خدا حق دارن

دزد زیاده متاسفانه

آره یجوریه خداییش آدم حول میشه نمیتونه درست انتخاب کنه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

انقد دزد زباد شده ینفر اومد مغازه دوستم تو پرو دزدگیر با قیچی برید لباسو برد من اصلا فک نمیکرد طرف دزدی چون اصلا بهش نمیخورد بعد دوربین ذیدیم فهمیذیم اونام فروشنده ان یچیزی کم شه یقه اونو میگیرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب خدا حق دارندزد زیاده متاسفانهآره یجوریه خداییش آدم حول میشه نمیتونه درست انتخاب کنه

اخه دیگه تودفاصله ده سانتی که نمیتونم بدزدم خودمون مغازه بباس فروشی داشتیم میدونم چطوره اما دیگه خداوکیلی پشت سرررر دقیق پشت سرررر راه بری معنا نداره که

ببین من میرم بازار تره بار جلو چشم صدها نفر کلی جنس بلند میکنن بعد از کسانیکه انتظار نداری.

به سری حدود ۶۰۰ هزار تومان جنس بلند کرده خانمه (براساس خریدهاش قیمت گفتم )

گاهی مواظب اجناس هستند که اگه اجناس دزدگیر داشته باشه که از در بره بیرون صدا درمیآید ،دراونصورت دنبالت اومدن فقط برای اینه که سریع به چیزی بفروشن تا صاحب کار نگه چیزی فروش نکردی

انقد دزد زباد شده ینفر اومد مغازه دوستم تو پرو دزدگیر با قیچی برید لباسو برد من اصلا فک نمیکرد طرف د ...

اخه تو اتاق پرو من میگماوکیخودممتجربه داشتم ازم دزدیدن اما دیگه رو روگال وقتی تگ داره ده تا فروشنده چهارچشمی زللل زدن من نمیتونم اون مانتورو بدزدم که پس رفتارشون غیر عادیه

چرا هرچی به منفیش فکر میکنید طرف حقوق میگیره کمک کنه

کمک که نیس شغلشه بعدشم شما بری جایی بابت چیزی که میخوای هزینه کنی دوستداری ببینی و انتخاب کنی نه یکی مثلنگهبان بهت بچسبه معذب شی

عزیزم منم فروشنده پوشاک بودم میفهمم چی میگی😂😂

بخدا دس خودمون نیس صابکار میگه برو فقط جنس بفروش بهشون دس خالی نرن

حالا من صابکارم خدایی خوب بود بهش میگفتم آقای فلانی من روش کارم اینجوریه که مشتری از در داخل میاد من سلام و خوش آمد گویی میکنم و منتظر میمونم تا مشتری بره یه دور تو مغازه بچرخه بعدش یواش یواش سمتش میرم اگه مدلی جذبش کرد تازه میرم سمتش تعارف کنم که هر سایزی خاستین بدم خدمتتون پرو کنین

چون قبل فروشندکیم من خودمم از این حرکت فروشنده ها متنفر بودم و الحق که صابکارمم میگف شیوه کارت خوبه و مشتریمم دس خالی نمیرف جای اینکه فراریش بدم از مغازه

برای دزدی اینا نیستفروشنده ها پورسانتی آن تو مانتو فروشیمثلا اونی که پشت سر شماست به شما مانتو بفروش ...

اخه بخدا مثل نگهبان پشت ادم راه میومد حتی ی خوش امدگویی یا ی بازار گرمی نکرد😂ما لباس فروشی داشتیم الانم پدرمینا فست فود دارن کلا خانوادگی جلو مشتری میشیم پادری انقد احترام میگیریم