2777
2789

کیا امپول پرژسترون زدن و بعد فهمیدن باردارن ؟ من دوتا باهم زدم امروز میشه دوهفته اما خبری از پری نیست ، روز یازده تاخیرم بی بی زدم منفی بود ، قبلا باامپول سر هفت روز باز میشدم اما الان ......خیلی استرس دارم ممکنه باردارباشم ؟؟؟؟؟

خدایا هرکس که دلش نی نی میخواد تورو به بزرگیت ناامیدش نکن ، خدایا به همه ی بی فرزندها فرزند سالم و صالح عطا کن آمین یا رب العالمین برای اینکه منم بارداربشم و خدا بهم ی نی نی ناز و سالم بده میشه ی صلوات مهمونم کنی😘 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🙏  

وای هرکی اینجوری بوده بیا صحبت کنیم 

خدایا هرکس که دلش نی نی میخواد تورو به بزرگیت ناامیدش نکن ، خدایا به همه ی بی فرزندها فرزند سالم و صالح عطا کن آمین یا رب العالمین برای اینکه منم بارداربشم و خدا بهم ی نی نی ناز و سالم بده میشه ی صلوات مهمونم کنی😘 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🙏  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالش کمه

پس چرا پری نمیشم ؟

عزیزم استرس نداشته باش آن شاالله که بارداری

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
پس چرا پری نمیشم ؟

من قبلا که تنبلیم شدید بود دیگه با امپولم پریود نمیشدم  زود حدودا 20 روز طول میکشید انقدر بد بود.ولی باردار نبودم احساس میکنم بدنت مقاومت میکنه.

وزنمو که کم کردم خودش منظم میاد سیکلمم مرتب شده

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
پس چرا پری نمیشم ؟

دیگه تنبلی داری اینجور که معلومه دوست منم امپول میزد نشد اونم دوبار ازمایش داد رفت دکتر قرص براش داد تا بلاخره شد بازم ممکنه باشی چون همیشه با امپول میشدی فردا برو یه آز بده. فقط گفتم ابن را چون برام عجیب نیست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

من قبلا که تنبلیم شدید بود دیگه با امپولم پریود نمیشدم  زود حدودا 20 روز طول میکشید انقدر بد بو ...

منم ده کیلو وزنمو کم کردم تازه ی ماه دوماه بود خودم سر وقت پری میشدم این ماه اینجوری شدم 

عزیزم استرس نداشته باش آن شاالله که بارداری

مرسی عزیزدلم