2777
2789
عنوان

شاغل هستید یا خاندار یا محصل

130 بازدید | 11 پست

ارزوی مستقلی تلاش برای رسیدن و هر قدمی که موفق میشی دو پله میخوری زمین برای منی که امید تو زندگی درس اینده صفره قدم گذاشتن و به جلو رفتن غذاب اوره

کاش هیچ تلاشی نبود کاش زندگی نبود زندگی برام بی معنی مث جوب زشت کثیف شده قشنگیاش با پوله که پولم مال پولداراس

محصلِ خانه دارِشاغلم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چرا تو درس نمیتونی پیش بری؟

من از همین درس مستقل شدم کلا

با چشمهایش چیزهایی را دیده بود که آرزو می کرد ای کاش از بدو خلقتش چشم نداشت و یا کور می شد و این روزها را نمیدید!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این روزا اکثراً مشکل مالی دارن و حالشون خوب نیست اعصابشونم داغونه

منم قبلاً شاغل بودم الان بچه کوچیک دارم اجباراً خانه دارم آرزومه مجدداً شاغل شم اما نمیشه

البته ناگفته نماند خانه دار بودن خودش کلییییییی به اقتصاد خانه و خانواده کمک میکنه

علاقه ندارم دیپلمم امسال میگیرم شغلت چیه

مهندس معمارم

علاقه ت چیه؟

با چشمهایش چیزهایی را دیده بود که آرزو می کرد ای کاش از بدو خلقتش چشم نداشت و یا کور می شد و این روزها را نمیدید!

ارایشگری ولی تاپیک دو سه تا قبلیم درمورد ناخنکاری بود که پشیمونم رفتم

ببین پیج اینستا بزن نمونه کار بذار حتی اوایل برای اشناهات فقط هزینه مواد رو بگیر که نمونه کار داشته باشی

از همون مربی که بهت اموزش میده بخواه معرفیت کنه به سالن های بزرگ تر

کلا کانکشن داشتن مهمه وقتی تو یه سالن میری مشتری زیاد میاد یا بچه های خود لاینا برو پیششون نمونه کاراتو نشون بده

از همکارات بخواه تگت کنن یا به دوستاشون معرفی کنن

کلا جا افتادن تو هر کاری زمان میبره خیلی

ولی بعد مشتری های ثابت پیدا میکنی