2777
2789
عنوان

این رفتارشون نباید بهم بربخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 25 پست
نه از پس مامانم برمیام که دعوت نکنهنه از پس این زیاده خواه های بی تربیت برمیام

مامانت فهم و محبتشو ثابت کرده که دعوتشون کرده

مادرشوهرتم خیلی ناراحته میتونه دفعات بعد مادرت دعوتشون کرد دیگه نیاد و مادرتم قطعا دیگه دعوتشون نمیکنه

دیگه قرار نیست آدم شوهر خواهر شوهرم نگران ناراحتیش باشه که، به درک ناراحت شن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا گفتی انرژی و اینا رو

اره گفتم

باور نمیکنی همیشه سرم غر میزنه

چرا اومدیم خونتون( خونه خودم) دوبار چایی نیاوردی. نمیدونی اگن دوبار چایی میخوره. چرا تولدش بود زنگ نزدید تبریک بگید. چرا عید اول شما نرفتید خونشون. چرا عید خونه ی ننه بابای اون نرفتید

داماد گلش تو روی بابای من نگاه میکنه مثل بز سلام نمیده اشکال نداره ولی همه کارهای ما اشکال داره

الان قهر کرده

مامانت فهم و محبتشو ثابت کرده که دعوتشون کرده مادرشوهرتم خیلی ناراحته میتونه دفعات بعد مادرت دعوتشون ...

مرد گنده سنش قدر خرسه مثل بچه واسه همه چی قهر میکنه مادرشوهرمم میگه شما چرا احترامشو نگه نمیدارید راضی هستید دخترم بدبخت بشه

انقدر اعصاب خوردی راه میندازه که مجبوریم ناراحتی اعلاحضرت رو مهم بدونیم

اره گفتمباور نمیکنی همیشه سرم غر میزنهچرا اومدیم خونتون( خونه خودم) دوبار چایی نیاوردی. نمیدونی اگن ...

اون جوابت جواب شیکی بود

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

دوری دوستی زیاد نزارید خانواده هاتون باهم رفت و امد کنن نه خانواده شما هی دعوت کنن نه وقتی هربار دعو ...

والا من اصلا راضی نیستم اون بی ادب پا تو خونه ی پدرم بزاره

چیکار کنم که از پس افکار سنتی مامانم برنمیام

والا من اصلا راضی نیستم اون بی ادب پا تو خونه ی پدرم بزاره چیکار کنم که از پس افکار سنتی مامانم برنم ...

ایندفعه به مامانت بگو خواستی دعوتشون کنی من نمیام خودت تکی باهاشون رفت و امد کن چندبار ببینه جدی هستی تو این قضیه شل میکنه

از خون جوانان وطن لاله دمیده🤍🥀

مرد گنده سنش قدر خرسه مثل بچه واسه همه چی قهر میکنه مادرشوهرمم میگه شما چرا احترامشو نگه نمیدارید را ...

داماد خاله زنک دارن مشکل دیگران که نیست از ترس اینکه دخترشون آسیب ببینه حاضرن رابطه و زندگی دیگرانو خراب کنن

اصلا داماده رو دیدین سلامم بهش نده و نگاهشم نکن

تا بفهمن قرار نیست واسه همه تعیین و تکلیف کنن.

داماد خاله زنک دارن مشکل دیگران که نیست از ترس اینکه دخترشون آسیب ببینه حاضرن رابطه و زندگی دیگرانو ...

از ادل که اینطوری نبود

انقدر مادرشوهرم جلوش خم و راست شد و انقدر بچه هاشو پیشش کوچیک کرد الان دیگه عادت کرده

از ادل که اینطوری نبودانقدر مادرشوهرم جلوش خم و راست شد و انقدر بچه هاشو پیشش کوچیک کرد الان دیگه عا ...

پس مادرشوهرت زحمت بکشه کنیزی داماد محترم رو کنه، به دیگران کاری نداشته باشه.