2789
عنوان

کره بدن آنیلا

69 بازدید | 6 پست

دوستان یه پیشنهاد خیلی خفن برای کسایی که مثل من دنبال کره بدن های اورجینال و خوشبو با ماندگاری بالا میگردن

من از کره بدن آنیلا استفاده میکنم تا الان دوتا از بو هاش و سفارش دادم یدونش گوچی بلوم که بوی گل و گلفروشی میده یدونم کوکونات که بوی نارگیل میده و ماندگاری هاش واقعا عالیه

من قبل از استفاده از اینا از کره بدن بوی نینی و کره بدن یارا و این کره بدن های معروف که تو اینستا پر شده بود خرید کردم ولی وقتی اینو خریدم و استفاده کردم گفتم این کجا اون کجا!!!

اینجوریه که ادکلن هم استفاده نکنی از اون بزنی به بدنت تو خیابون رد بشی تا چند دقیقه بعدش ام بوی بدنت تو اون قسمت میمونه و هرکی میاد سمتت زود حسش میکنه و حالت کره ای و روغنی مانند داره که (چرب نیست به صورت جامده)ماندگاری قشنگ بالای 8 ساعت

خلاصه خاستم از تجربه بهتون بگم استفاده کنید راهنمایی هم خواستید در خدمتم سیسی جونیا💖💖💕

قیمتشم بگو فرزندم

عشقم من جدیدا همین چند روز پیش یدونه دیگه سفارش دادم قیمتش حدودا ۶۰۰ تومن بود که واقعا نسبت به قیمت عملکرد خیلی خوبی داره یه بار بخری متوجه میشی خودت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: