بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نگیر من که نمیگیرم فقط بخاطر لاغری لامصب دم عیده از قیافه می افتم
🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»
🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»
تو هم کمبود وزن نداری .ولی من تپل میشم خوشگلتر میشم واقعا راست میگی لاغری ادمو بی ریخت میکنه
همون دیگه منم تپل میشم خیلی قشنگ میشم ولی پا درد میگیرم بیشتر از این بالا برم راضیم همین قدر بمونم فقط تو فکر اینم تا عید جوانه گندم بخورم
خیلی خوبه من یه مدت خوردم عالی صورت رو خیلی پر میکنه