2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگیر من که نمیگیرم فقط بخاطر لاغری لامصب دم عیده از قیافه می افتم

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

نگیر من که نمیگیرم فقط بخاطر لاغری لامصب دم عیده از قیافه می افتم

نه نمیتونم نگیرم .عذاب وجدان میگیرم

من لاغر تر نمیشم.ولی دوست دارم ۵ کیلو اضافه عن کنم

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

چند کیلویی

59قدم 160

منم خیلی عذاب وجدان میگیرم ولی خب دیگه چیکار کنم

غذا نخورم لاغر میشم

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

59قدم 160منم خیلی عذاب وجدان میگیرم ولی خب دیگه چیکار کنم غذا نخورم لاغر میشم

تو هم کمبود وزن نداری .ولی من تپل میشم خوشگلتر میشم واقعا راست میگی لاغری ادمو بی ریخت میکنه

تو هم کمبود وزن نداری .ولی من تپل میشم خوشگلتر میشم واقعا راست میگی لاغری ادمو بی ریخت میکنه

همون دیگه منم تپل میشم خیلی قشنگ میشم ولی پا درد میگیرم بیشتر از این بالا برم راضیم همین قدر بمونم فقط تو فکر اینم تا عید جوانه گندم بخورم

همون دیگه منم تپل میشم خیلی قشنگ میشم ولی پا درد میگیرم بیشتر از این بالا برم راضیم همین قدر بمونم ف ...

تاثیر داره جوانه ؟تا حالا خوروی؟

تاثیر داره جوانه ؟تا حالا خوروی؟

خیلی خوبه من یه مدت خوردم عالی صورت رو خیلی پر میکنه