2821
2789

حتماً! اینجا ۳۰ غذای ایرانی با مرغ برات لیست کردم:

1. جوجهکباب سنتی
  2. مرغ ترش شمالی
  3. مرغ زعفرانی
  4. خورش مرغ و آلو
  5. مرغ شکمپر سنتی
  6. مرغ و زرشک پلو
  7. خوراک مرغ و قارچ ایرانی
  8. مرغ با سبزیجات (خوراک ساده)
  9. مرغ با سس انار
  10. خورش مرغ و بادمجان
  11. مرغ و لیمو عمانی
  12. مرغ و گردو (مرغ گردویی)
  13. مرغ و هویج
  14. جوجه کباب کرمانی
  15. مرغ بریان سنتی
  16. خورش مرغ با گوجه و رب
  17. مرغ با پیاز و زعفران
  18. مرغ با سبزی پلو
  19. مرغ و لوبیا سبز خورشتی
  20. مرغ با سس شیرین و ترش
  21. مرغ با گشنیز و سیر
  22. مرغ و سیبزمینی تنوری
  23. خورش مرغ و بامیه
  24. مرغ و فلفل دلمهای
  25. مرغ با رب انار و گردو
  26. خورش مرغ و هویج با زعفران
  27. مرغ با سس سماق
  28. مرغ با سیر و سبزیجات معطر
  29. مرغ و عدس پلو
  30. مرغ و زعفران و لیمو عمانی پلو

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسفناج، رولت مرغ، فسنجون، مرغ ترش

میتونی قرمه سبزی رو بدون لوبیا با تیکه های مکعبی مرغ درست کنی کنارش گوجه و بادمجون سرخ کنی اینم خوشمزه میشه

واویشکا مرغ، خورشت مرغ و آلو، مرغ دودی

نه یه عمره میخوریم الان مثلا میخوام جدید یاد بگیرم 😂

ینی گوشت قرمز یا غذای سبزیجاتی،مثل کوکوسبزی نمیخورید اصلا؟

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌❌️زیر ۲۲ سال نه ریپلای کن نه تو تاپیکام بیا❌️آفرین✅️به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫 👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن✅️

چرا مزه دار میکنمارههه

جالبه امتحان کنم

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌❌️زیر ۲۲ سال نه ریپلای کن نه تو تاپیکام بیا❌️آفرین✅️به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫 👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن✅️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز