2777
2789
عنوان

بی بی چک گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله که مثبت میشه این بار گلم

خدکنه یک سال و نیم منتظرم. با یه طزایمان زودرس دو قلویی شش ماهگی چهارسال پیش دلم خونه

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
مبارکه انشاا... به سلامتی دعا کن برا منم این ماه مثبت بشه

انشالله.من همیشه از ته قلبم برای منتظرا دعا میکنم چون خودم دردشو کشیدم

خدایا بابت تمام داشته هایم شکر گزارم.😍
خدکنه یک سال و نیم منتظرم. با یه طزایمان زودرس دو قلویی شش ماهگی چهارسال پیش دلم خونه

انشالله ک باشی.وای خیلی سخته بمیرم برات درک میکنم.دوستمم مثل شما بود

تو رو خدا جواب منو قبل اون میزدی منفی بود؟؟؟علایمت چیه ؟؟؟جواب بده تو روخدا منم امروز موعدمه منفیه د ...

نزده بودم.اخه فکرشو نمیکردم.گفتم حداقل ی سال طول میکشه.الانم فک میکنم همش الکیه بلورم نمیشه باز بعدازظهر میزنم.تیر کشیدن پهلوهام.خستگی.دو روزم بود دردای پریودی شرکع شده

نزده بودم.اخه فکرشو نمیکردم.گفتم حداقل ی سال طول میکشه.الانم فک میکنم همش الکیه بلورم نمیشه باز بعدا ...

منم امروز زدم منفی درد پریودی از امروز گرفتم. شدیده  نافم. خارش میکنه سوزن میشه کمرم درد میکنه سسنه هام باد کرده نمیدونم. همه میگن علایم دلخوش نکن  خداکنه که باشم انتظار خستم کرده.  انشالا تو هستی باز یکی دیگه بزن الان خبر بده بهموندومی هم مثبت بود دیگه بدون وتقعا هستی

این مدیکور نیس. سر دخترمم دو روز مونده بود مثبت شد.باز بی بی میزنم بعدازظهر اگ مثبت شد فردا میرم آز ...

آهان شکلش مثل همون مدیکور بود چون تازه زخم خوردم ازش گفتم شما مثل من امیدوار نشی بعد بخوره توی ذوقت 

ایشالا ک هرچی خیره واست اتفاق بیوفته

موفق باشی. 🌹

دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد
منم امروز زدم منفی درد پریودی از امروز گرفتم. شدیده  نافم. خارش میکنه سوزن میشه کمرم درد میکنه ...

زدم دوباره مثبت بود.پررنگ تر

زدم دوباره مثبت بود.پررنگ تر

مبارکهههه. پس هستی عزیزم. برای منم دعا کن. زودتر حامله شم. خیلی وقته منتظرم مرسی ایشالا  این دوران خوبی خوشی سپری کنی