2777
2789
عنوان

حاضرین از همسر سابقتون پول و مجارجتون رو بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 6398 بازدید | 154 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به هیچ رشدی نرسیدم...شدم یه آدم ترسو و ضعیف...😔😔

این یه مرحله گذره الان حالت خوب نیست ولی سعی کن بلند شی زندگیت رو بسازی کاش مهریه که حقت بود رو میگرفتی ولی این پول رو با منت قبول نمیکردی به نظرم اینو میده که ازدواج نکنی دوباره .بگو پولت رو نمیخوام در مورد زندگیم هم خودم تصمیم میگیرن

آره مثل زن سابق شوهرم ۱۹ سال پیش طلاق گرفته همچنان آویزون زندگی ماست هرخرجی داشته باشه اول به شوهرم زنگ میزنه از خرج دوا دکترش تا خرج چیتان پیتانش

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

این یه مرحله گذره الان حالت خوب نیست ولی سعی کن بلند شی زندگیت رو بسازی کاش مهریه که حقت بود رو میگر ...

چیزایی که بهم داد تقریبا از مهریه م بیشتر شد ...

فقط به صورت سکه نبود...

موقع طلاق حرفی از پول دادن و... نزدیم

بعدش دیدم پول ریخته و کلی پیام و... که هر ماه بهت پول میدم و هرچی خواستی بگو و... هوات رو دارم و...

ازین جور حرفا

منم جواب ندادم

وای عزیزم من رفتم تاپیکای قبلتو خوندم قلبم دردگرفت واقعا نمیدونم چی بگم بخدا دارم گریه میکنم

اگه کل دارو ندارشو بده بهت بازم کمه از پول نخواه اگه خودش داد فقط برو سرکار بعداز عید انشالا برات بهترینا رقم بخوره

تاپیک هاتو خودم

خیلی دلت میخواست همچین زندگی داشته باشه

از تخیلات خوب استفاده کردی و داستان نوشتی

ولی قلمت خیلی گیرا نیست داستانت هم تکرار یه

سعی کن تو دنیای واقعی زندگی کنی

تعجبم از آدمهایی هست که فریبت رو میخورن وبرات دلسوزی میکنن

وای عزیزم من رفتم تاپیکای قبلتو خوندم قلبم دردگرفت واقعا نمیدونم چی بگم بخدا دارم گریه میکنم اگه کل ...

هعی...

از یه طرفم میگم دخترمو بیارم پیشم اونوقت پولی که میده رو دیگه به خاطر دخترمم شده مجبوره همیشه بده منتی ام سرم نیست...

هعی... از یه طرفم میگم دخترمو بیارم پیشم اونوقت پولی که میده رو دیگه به خاطر دخترمم شده مجبوره همیشه ...

نمیدونم عزیزم ولی به نظرم مستقل شو یا باپولی که از ش میگیری یه حرفه یاد بگیر