2777
2789

اره زن داداشم شبی که اومد گفت دوقلو چقدر خوشحال شدیم

الان شما دوقلو باردارید؟

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله

مبارکه عزیزم

نی نی منم الا بغلمه 😍😍 یه جوجه چهار روزه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
سلام عزیزم سونو قلب فهمیدی؟

وقت ویزیت دکتر یه مقداری شک کرد با توجه به اینکه خیلی زود شکمم اومده جلو و یه سری علائم دیگه

بعدش سونوگرافی و متوجه شدیم

بله

به سلامتی و دلخوش بغلشون کنی خیلی خوبه این میخوابه این بیدارمیشه این شیر میخواد این تازه بازیش گرفته اصلا وضعی داری تا دوسال 😂😂😂😍😍😍

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

به سلامتی و دلخوش بغلشون کنی خیلی خوبه این میخوابه این بیدارمیشه این شیر میخواد این تازه بازیش گرفته ...

اخی خیلی شیرینه 😍

دارم فکر میکنم قراره چطوری از پس بزرگ کردن دو تا بچه همزمان بر بیام😂

همسرم هم که از خودم هل تر

اخی خیلی شیرینه 😍دارم فکر میکنم قراره چطوری از پس بزرگ کردن دو تا بچه همزمان بر بیام😂همسرم هم که ا ...

واییی زن داداشم تا الان هست سالشونه رسما پیر شدم خونشون مسجد بود هیچی نبود تازه امسال میخواد همه چی نو کنن حساب کن حتی دم آشپزخونه یک تیکه در چوبی گذاشته بودن نرن خرابکاری

مبارکه عزیزم نی نی منم الا بغلمه 😍😍 یه جوجه چهار روزه

قدم نو رسیده مبارک برا منم دعا کن جوجمو بغل کنم 🥲

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

واییی زن داداشم تا الان هست سالشونه رسما پیر شدم خونشون مسجد بود هیچی نبود تازه امسال میخواد همه چی ...

دلم و خالی نکن😂

با توجه به چیزی که از خودم انتظار دارم

جفتشون و میبندم به تخت😂