2777
2789
عنوان

پسر عموی احمقم گند زد

554 بازدید | 30 پست

یه پسری اومد خواستگاریم و من و مامان بابام راضی بودیم بابام دوست نداشت ما بدون محرمیت با هم باشیم واسه همین فعلا یه صیغه محرمیت خوندیم تا بتونیم با هم رفت و امد کنیم و همدیگرو بیشتر بشناسیم، یه شب مامانم شام دعوتشون کرد منتها نتونستن بیان فرداش اومدن

منتها فرداش مامانم عموم اینارو دعوت کرده بود و اینا چون به جای روز خودشون روزی که قرار بود عموم اینا بیان اومدن اومدنشون همزمان شد وگرنه مامانم نمیخواست با هم دعوتشون کنه چون پسر عموی من قبلا منو دوست داشت ولی چیزی بینمون نبود و حسمون متقابل نبود فقط اون منو دوست داشت

این خواستگار منم این قضیه رو نمیدونست ، و اون شب قرار بود با خانوادش بیاد ولی مامانش مریض شد نتونستن بیان خودش تنها اومد خلاصه از اول مهمونی این هی به منو نامزدم که کنار هم نشسته بودیم بد نگاه میکرد نامزدم چند دفعه پرسید پسر عموت چرا انقد بد نگاه میکنه، من واسه اینکه از نگاهش خیلی حس بدی گرفته بودم رفتم تو اشپزخونه به مامانم کمک کنم یهو دیدم از تو حال صدای دعوا میاد اومدم سمت حال دیدم پسر عموم داره به نامزدم میگه : اره تارا قبل تو با من بود تارا هنوز منو دوست داره و ... نامزدم هم یهو بلند شد با مشت زدش اونم یکی زدو با هم درگیر شدن بابام و عموم و داداشم رفتن جداشون کنن

عموم اومد پسر خودشو برد و نامزد منم از خونه زد بیرون هرچی مامان و بابام گفتن بمون گوش نکرد و رفت ،منم نشستم اون شب کلی گریه کردم ، چون حس کردم پیش نامزدم خراب شدم با اینکه هیچ اتفاقی بین من و پسر عموم نیفتاده بود ولی اون حرفاشو باور کرد امروز بهش زنگ زدم براش توضیح بدم جوابمو نداد

ʟɪᴠᴇ ʙʏ ʏᴏᴜʀ ᴏᴡɴ ʟᴀᴡ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برگرفته از رمان های فیل ها پرواز میکنند

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

آخ از این آدمای خودخواه

به نامزدتم فرصت بده

ضمن اینکه اگه باورت داشته باشه چیزی نمیشه

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

یاد این رمانا افتادم😂😂

مثلا میخواد بگه دوست داره :)

هنوزم فداتم،نسخ صداتم،خمار چشاتم،هنوز خاطر خواتم:))کاربری دست دو نفره🎀 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂

قشنگ بود تهش از خواب بیدار شدی یا نه؟!

من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال/ دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر/برنده سه دوره مسابقات شنا در چای/مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان