2777
2789
عنوان

فردا خواستگار دارم ولی کاش نداشتم

1453 بازدید | 99 پست

کاش خواستگار نداشتم کلا

دیدگاهم به مردا خیلی بده همش حس میکنم اگه ازدواج کنم باید بشینم تو خونه غذا درست کنم بچه بزرگ کنم

من میخام ارشد بگیرم دانشگاه تهران برم بعدم شاغل بشم به درجات بالایی برسم

به نظرتون ممکنه آدمی پیدا بشه از طریق ازدواج سنتی ، که با این شرایط اوکی باشه کنار هم؟

خواستگارم کاملا سنتی معرفی شده قد ۱۹۲ درس خونده و پولدار

ولی بازم خوشحال نیستم از شدت استرس اخلاقم پرخاشگر شده

انگار ازدواج برام یه مانعه که موفق بشم

میگم کاش کلا خواستگار نداشتم با خیال راحت درس میخوندم تهران قبول بشم بعدا یکی پیدا میکردم ازدواج کنم نع الان که مامانم هی برام خواستگار میاره نمیزارن کنکور بخونم بهشون میگم موافق نیستم هم گوش بهم نمیدن کار خودشون رو میکنن

لایک نکن😑

ببینش شاید خوشت اومد

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوشبحالت قدش بلنده هعع خدا چی بگم بت حرفی ندارم دیگخ

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

تو سنتی پیدا میشه یا نه نمیدونم

ولی من که مردی که می خواستم عمرا تو ازدواج سنتی پیدا می شد😂

حالا بذار بیاد یه بار باهاش حرف بزن

یه روز یه نفر می میره میره اون دنیا، خدا ازش میپرسه اون شبی که همسایه ات گرسنه خوابید تو کجا بودی؟ طرف برمیگرده میگه خودت کجا بودی؟!