2777
2789

نباید به هیچکس جز خدا دل بست

فقط خدا که وقتی میری بهش عشق میدی اون بغلت میکنه ۱۰۰ برابرشو بهت میده

انسان ناقص چه همسر چه عشق چه خانواده چه دوست همو همهههه دلتو میشکنن چون اوناهم مثل تو ناقصن نمی تونن تو کامل کنن

فقط وقتی به خدا برسی کامل میشی آرامش پیدا میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نرسیدم عزیزم خدا خواست منو هدایت کرد اون لطف کرد گلم نماز بخون دعا کن قرآن بخون خوب باشه به خدا گ ...

منم به عینه تجربه کردم

اولین و آخرین

ما باید برای خوشبخت زیستن، موقعیت های مناسب ایجاد کنیم، نه اینکه در انتظار آن باشیم.

امروز 20 ساله شدم و از دهن هیییییچکس بجز یه نینیی سایتی تو یه تاپیک تبریک نشنیدم تا همین الانم منتظر یه حرکت حداقل از طرف پدرم بودم چندین بار پیوی دوستم و پیوی کسی که عزیزه برام چک کردم اما هییییییچ و باور اورم و الان نوشتمش که هیچوقت فراموش نکنم جز خدا کسیو ندارم و نباید دوست داشته شدن توسط کسیو باور کنم

امروز 20 ساله شدم و از دهن هیییییچکس بجز یه نینیی سایتی تو یه تاپیک تبریک نشنیدم تا همین الانم منتظر ...

تولدت مبارکککک عزیز انشالله ۱۲۰ ساله بشی انشالله خوشبخت بشی به هرچی می خوای برسی در پناه خدا باشی دختر قشنگ 😍❤️🌺💃