2777
2789
عنوان

زندگیم مثل بامداد خمار بود💔😑🤕

217 بازدید | 26 پست

یهو با یه عالمه خاطرها از فرنگ😂(سوئد و امریکا)یه عالمه خاستگار پرستیژ دار و خفن عاشق یه پسر الدنگ و بی خونواده شدم( عین رحیم)

ولی خب خداروشکر خونواده به موقع عمل کردن و منو به راه راست اوردن الان خیلی خوشحالم که نجات پیدا کردم😂🥲

مشاور روتین پوستی ام سوال داشتی بپرس🧡 نامزدی ام ( ازدواج دانشجویی بعد سه سال دوستی🙈💍❤️S)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@fatehghalbam تا تگش کردم ترکید دیدی؟

🤣🤣نه تا اومدم باز کنم ترکیده بود 😐😐

رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چولبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

🤣🤣نه تا اومدم باز کنم ترکیده بود 😐😐

تگش کردم باز اینجا بزن رو کاربریش میخوره خودش باشه😂

مشاور روتین پوستی ام سوال داشتی بپرس🧡 نامزدی ام ( ازدواج دانشجویی بعد سه سال دوستی🙈💍❤️S)

تگش کردم باز اینجا بزن رو کاربریش میخوره خودش باشه😂

نمیشناسم ولی کارش خیلی زشته اگه خودشه

رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چولبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

خانم گویا رو من ریپلای کردی و ناحق نی نیار برام تگ کردی اگه به قرآن اعتقاد داری همون طور که تو امضات گذاشتی بدون حلالت نمیکنم ....حلال حروم فقط برا مذهبی ها نیستش هر چند فکر نکنم مذهبی واقعی باشید

@ث1 شما بودی تاپیکو منو کشوندی به سیاسی؟؟؟

نه عزیزم

یه کاربری بود که در مورد تجاوز وحشیانه صحبت کرد

من بهش گفتم چرا میگی

خداوند در آیه مبارکه ۷۴ سوره بقره می فرماید : سپس دل های شما بعد از آن، سخت شد، مانند سنگ یا سخت تر؛ زیرا پاره ای از سنگ هاست که از آنها نهرها می جوشد، و پاره ای از آنها می شکافد و آب از آن بیرون می آید، و پاره ای از آنها از ترس خدا [از بلندی] سقوط می کند؛(اما دلهای شما نه از خوف خدا می تپد و نه سرچشمه علم و دانش و عواطف انسانی است) و خداوند از اعمال شما غافل نیست. و خدا از آنچه انجام می دهید بی خبر نیست.

نه عزیزم یه کاربری بود که در مورد تجاوز وحشیانه صحبت کردمن بهش گفتم چرا میگی

آهان ببخشید

یکی پیگه ریپلای زد روش بحثو کشوند ب اتفاقات اخیر خیلی کارشون زشته تاپیک من اصلا سیاسی نبود

خانم گویا رو من ریپلای کردی و ناحق نی نیار برام تگ کردی اگه به قرآن اعتقاد داری همون طور که تو امضات ...

من وتواینا روگوشه جزیره گیر اوردیم نفرین میکنیم😂😂😂😂♥️