رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چولبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍
تگش کردم باز اینجا بزن رو کاربریش میخوره خودش باشه😂
نمیشناسم ولی کارش خیلی زشته اگه خودشه
رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چولبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍
خانم گویا رو من ریپلای کردی و ناحق نی نیار برام تگ کردی اگه به قرآن اعتقاد داری همون طور که تو امضات گذاشتی بدون حلالت نمیکنم ....حلال حروم فقط برا مذهبی ها نیستش هر چند فکر نکنم مذهبی واقعی باشید
خداوند در آیه مبارکه ۷۴ سوره بقره می فرماید : سپس دل های شما بعد از آن، سخت شد، مانند سنگ یا سخت تر؛ زیرا پاره ای از سنگ هاست که از آنها نهرها می جوشد، و پاره ای از آنها می شکافد و آب از آن بیرون می آید، و پاره ای از آنها از ترس خدا [از بلندی] سقوط می کند؛(اما دلهای شما نه از خوف خدا می تپد و نه سرچشمه علم و دانش و عواطف انسانی است) و خداوند از اعمال شما غافل نیست. و خدا از آنچه انجام می دهید بی خبر نیست.