2777
2789

خواهر زادم دختره یه سال و نیمشه

همه چی رو پرت میکنه و میشکنه

گاهی وقتا حوصلهاش سر میره اینجوری میکنه که بعدش بیاد جارو کنه ولی بعضی وقتا مشخصه که لج میکنه

حتی لیوان و وسیله هارو پرت میکنه سرمون مبل و صندلی هارو انقدر انداخته پایه هاشون شکسته 🥲 هر چقدر جلوشو میگیریم باهاش حرف میزنیم حواسشو پرت میکنیم بازم همینجوری میکنه

توجه نکنید از سرش میفته

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید تنبیه بشه بعدش بدونه عواقب داره کارش

مثلا اسباب بازی مورد علاقش رو ۱۰ دقیقه ازش بگیرین

یا ۳ دقیقه داخل اتاقش تنها باشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

icon

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

پسر منم گاهی پرت میکنه.خب نباید وسیله شکستنی خطرناک جلو دستش باشه.طبیعیه میخواد واکنش پرتاب اشیا رو ببینه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
باید تنبیه بشه بعدش بدونه عواقب داره کارشمثلا اسباب بازی مورد علاقش رو ۱۰ دقیقه ازش بگیرین یا ۳ دقیق ...

شوخی میکنی؟تنبیه بچه یه سال و نیمه؟

شوخی میکنی؟تنبیه بچه یه سال و نیمه؟

توضیح دادم منظور از تنبیه چیه

تنبیه و تشویق دو تا اصطلاح روانشناسی مربوط به تربیت کودکه!

منظور کتک زدن نیست😐😐😐😐😐😐😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

تو این سن علاقه به پرت کردن طبیعیه

براش توپ و اسباب بازی نرم بخرید تو یه فضای مناسب پرتاب کنه

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

توضیح دادم منظور از تنبیه چیه تنبیه و تشویق دو تا اصطلاح روانشناسی مربوط به تربیت کودکه!منظور کتک زد ...

میدونم بچه ۱۸ ماهه نباید تنبیه بشه.خودم بچه کوچیک دارم این چیزا رو میدونم نه زیر سه سال که حتی نمیتونه حرف بزنه و معنی خطر رو نمیفهمه