2777
2789

بدترین سنگ دنیا هم بیفته رو سرم یه عزاداری میکنم و بعد جوری فراموش میکنم انگار هیچوقت هیچ چیزی وجود نداشته

عادیه ایا؟کسی مثل من هست

خوبه ها خدایا شکرت💗

مشاور روتین پوستی ام سوال داشتی بپرس🧡 نامزدی ام ( ازدواج دانشجویی بعد سه سال دوستی🙈💍❤️S)

منم همینم

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

منم همینم

خیلی خوبه

ای دی اچ دی نداری؟ من داذم شنیدم یه کم فراموشیه بخاطر اونه

مشاور روتین پوستی ام سوال داشتی بپرس🧡 نامزدی ام ( ازدواج دانشجویی بعد سه سال دوستی🙈💍❤️S)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی شکرتشکرگزاری کنید معجزه میکنه

فداتشم

اره واقعا دم خدا گرم خیلی هوامو داشته

خیلی خوبهای دی اچ دی نداری؟ من داذم شنیدم یه کم فراموشیه بخاطر اونه

مودیم

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

همونه😂🤦🏼♀️

ممکنه یهو یادش بیفتم گریه کنم و ممکنه برام مهم نباشه 😂

بعضی وقتا هم تو اوج خاستن و توجه یهو میپره از سرم

خوشبحالت فقط همینمن مدر خودمو در میارم سر هرچیز کصشعری

رو خودت کار کن میدونی من انگار از شدت سختی اون غم از مغزم کلا بیرونش میندازم و انگار دیگه وجود نداره

ممکنه یهو یادش بیفتم گریه کنم و ممکنه برام مهم نباشه 😂بعضی وقتا هم تو اوج خاستن و توجه یهو میپره از ...

من دومی رو تجربه کردم

اما اگه از مغزم بپره دیگه یادش نمیفتم

مثلا طرف بیاد خودشو بکشه بگه تو عاشقم بودی تو کتم نمیره دیگه میگم دروغه من عمرا😂

من دومی رو تجربه کردماما اگه از مغزم بپره دیگه یادش نمیفتممثلا طرف بیاد خودشو بکشه بگه تو عاشقم بودی ...

اره خب دیگه زیر بار نمیرم میگم من نبودم کی گفته