2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایین کمکککک

47 بازدید | 5 پست

چیکار کنم دکترم سزم کنه خیلی از زایمان طبیعی میترسم بهشم میگم زیر بار نمیره میگه قانون همه جا باید طبیعی باشه😢😢😢

🌻🌻خدایا نی نی تو دلم رو به تو میسپارم خودت محافظش باش.خدایاممنون بخاطر همه چیز. انشالله بزودی دامن همه منتظرا سبز بشه🙏🙏🙏🌻🌻

تقصیر دکتر نیست قانون گذاشتن دیگه😕

اگه میتونی باید پارتی و آشنا پیدا کنی اونم احتمالا بیمارستان خصوصی که هزینش بالاست 😑

خوبه که به گذشته نگاه کنی، ولی بهش خیره نشو 🧐😃

میگه تو بیمارستان خصوصی هم باید طبیعی باشه وگرنه من حرفی نداشتم تو بیمارستان خصوصی باشه

🌻🌻خدایا نی نی تو دلم رو به تو میسپارم خودت محافظش باش.خدایاممنون بخاطر همه چیز. انشالله بزودی دامن همه منتظرا سبز بشه🙏🙏🙏🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه تو بیمارستان خصوصی هم باید طبیعی باشه وگرنه من حرفی نداشتم تو بیمارستان خصوصی باشه

میدونم عزیزم منظورم اینه که اگه آشنا هم پیدا کنی احتمالا باید بیمارستانش خصوصی باشه حتما.. تو دولتی ها خییلی سخت میگیرن 😑

دوست منم کمردرد شدید داشت از زمان مجردیش تو باشگاه ضربه خورده بود، هر کاری کرد ، رفت روانشناس و فیزیوتراپ که نامه بگیره ولی بازم نشد، آشنا هم نداشت، مجبور شد طبیعی زایمان کنه دور از جون شما بچش تو کانال گیر کرد موقع بیرون اومدن، بازم حاصر نشدن سزارین بکنن، به زور و فشار ماماها آوردنش بیرون نفس نداشت بچه بهش دستگاه وصل کردن برگشت...

چی کشییید دوستم😢😢

خدا نگذره ازین قانونای مزخرف که یا شُلِ شُل هستن یا سفتِ سفت 😑😑

حدّ وسط ندارن...

خدا رحم کرد به خودش و بچش داشتن تلف میشدن 😢😢 اونم بعد از کلی دوا و درمون حامله شده بود...

الان خداروشکر خوبن

خوبه که به گذشته نگاه کنی، ولی بهش خیره نشو 🧐😃

وااای خدا از دست قانونای این دولت بابا هر بدنی یه کششی داره باید اختیاری باشه خوب