2777
2789

سه چهار روز قبل پری ممکنه منفی کاذب نشون بده؟

لطفا کسایی که تجربه دارن بگن کسی بوده که بی بی چک مدیکور قبل رسیدن ماهیانش زده باشه منفی باشه اما بعدش مثبت بشه؟

باید از موعد بگذره سه چهار روز

الان نشون نمیده

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌❌️زیر ۲۲ سال نه ریپلای کن نه تو تاپیکام بیا❌️آفرین✅️به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫 👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن✅️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واسه من دوروز مونده بود به پری جواب داد.. بستگی به اینم داره لقاح زود یا دیر شده باشه

سیکل من ۳۰ روزس

نشون نداد،بعد تاخیر نشون داد

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌❌️زیر ۲۲ سال نه ریپلای کن نه تو تاپیکام بیا❌️آفرین✅️به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫 👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن✅️

قبل سیکل کوتاهت جواب داده دیگه

اره سیکل من ۲۴ روزس پریودم ۴ روز

امکان اینکه ۳ روز بعد اتمام پریود تخمکم ازاد بشه هست تو بعضی سیکلام

این با کسی ک روز ۱۲ تا ۱۴ سیکل تخمکش ازاد میشه خیلی فرق میکنه

سیکل من ۳۰ روزسنشون نداد،بعد تاخیر نشون داد

خدا کنه مال منم منفی کاذب باشه من اولین روز این سیکلم چهار بهمن بوده سیکلم بیست و نه روزه تا سی روزه هست اما ماه قبل بیست و هفت روزه بود

خدا کنه مال منم منفی کاذب باشه من اولین روز این سیکلم چهار بهمن بوده سیکلم بیست و نه روزه تا سی روز ...

حالتو درک میکنم،به خودت استرس نده چون مانع بارداری میشه

انشاالله که مثبته🩷

چند روز بعد لقاح جواب میده؟ یازده دوازده روز خوبه؟

بیبی چک بیخیال خودت چی حس میکنی

من ۳ ماه اقدام بودم دوماهش رو بدون بیبی خودم میدونستم منفی میشه

ماهی ک باردار شدم از دو هفته قبل بیبی چک ب شوهرم میگفتم این گرفته

بیبی چکم مثبت شد همون ماه خوشگلم شده بودم همه میگفتن پسره

گفتم والا من حس میکنم دختره و دختر بود